• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HOPKINS: Αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Suzuki!
Ο Paul Denning κόβει τη φόρα του Αμερικάνου με τις δηλώσεις του.
Νέα 31/07/2009 - 06:24

Ο John Hopkins δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα MotoGP για λογαριασμό της Suzuki. Ο Αμερικάνος βρέθηκε στο paddock του MotoGP στον αγώνα της Γερμανίας, στο δρόμο του για τον αγώνα Superbike της Τσεχίας.

 

Ο Hopkins συζήτησε με τη διοίκηση της Suzuki στο Sachsenring και φαίνεται επίσης να εξετάζει πρόταση, από την Pramac Ducati, αφού ο Niccolo Canepa δεν έπεισε στην πρώτη του χρονιά στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Αμερικάνος, που επί του παρόντος προσπαθεί να ξαναχτίσει την καριέρα του στα WSBΚ, με την ομάδα της Stiggy Honda, έφυγε από τη Suzuki το 2007, λόγω του πακτωλού χρημάτων που προσέφερε η Kawasaki. Όμως, ο Paul Denning δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο η Suzuki να σκεφτεί το Hopkins σα σοβαρή επιλογή για το Πρωτάθλημα του 2010, παρότι ο Καλιφορνέζος τερμάτισε τέταρτος με την εργοσταστασιακή GSV-R, το 2007.

 

"Ποτέ κανείς δεν πρέπει να λέει ποτέ. Ο John είπε ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στα MotoGP και τη Suzuki. Δε νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά", τόνισε ο Denning.

Επόμενο άρθρο »

ΕDWARDS: “Ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με βρόχινα ελαστικά!”

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Νέοι κανόνες για τους νεοφερμένους, περιορισμός για τους κινητήρες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα