• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Ανυπόμονος να οδηγήσει στο Silverstone
Παρά την αγάπη του για το Donington, δε βλέπει την ώρα να αγωνιστεί στον καινούριο βρετανικό αγώνα.
Νέα 31/07/2009 - 12:02

Ο πολυπρωταθλητής Valentino Rossi δήλωσε πως δε βλέπει την ώρα να οδηγήσει στη γρήγορη πίστα του Silverstone, που θα φιλοξενεί το Βρετανικό Grand Prix από το 2010.

 

Το Silverstone θα φιλοξενήσει τον αγώνα τουλάχιστον για τα πέντε επόμενα χρόνια, και αναμένεται να είναι ο ταχύτερος αγώνας του πρωταθλήματος. Οι υπεύθυνοι της πίστας αποκάλυψαν κάποια από τα σχέδιά τους, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και εισιτήρια αξίας £50,000 έχουν ήδη πουληθεί.

 

Ο Ιταλός δήλωσε: “Άκουσα ότι θα είναι πολύ γρήγορο, και αυτό μου αρέσει πολύ. Το Donington είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, οπότε ελπίζω και το Silverstone να είναι στο ίδιο επίπεδο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω άποψη της πίστας. Πέρσι είχε προγραμματιστεί να οδηγήσω μια Aston Martin DB9 εκεί, αλλά η εκδήλωση αναβλήθηκε. Έχω δει όμως τα σχέδια, και αν και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από αυτά, η πίστα φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Τουλάχιστον, το Silverstone είναι μια παλιά, παραδοσιακή πίστα σαν το Donington και το Assen. Δεν είναι μια πίστα σχεδιασμένη σε υπολογιστή, και αυτό είναι πολύ θετικό!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Φουντώνει ο ανταγωνισμός για το βραβείο της BMW M

« Προηγούμενο άρθρο

ΕDWARDS: “Ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με βρόχινα ελαστικά!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα