• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ2016 ΝΕΟΙ: Τρεις σε 0.5''
Ο Κορωνάκης κέρδισε με Λιούτα, Παπαπαύλου κοντά
Νέα 21/04/2016 - 01:13

Φωτογραφία: Ιωάννα & Γιώργος Φιωτάκης IGF Productions

 

Ο Βασίλης Κορωνάκης με την ΚΤΜ390 έκανε εκρηκτικό πρώτο γύρο και πήρε την πρωτοπορία στον αγώνα της κατηγορίας των Νέων οδηγών που είχε 3 ΚΤΜ και 8 Yamaha R3. Πολύ καλά πήγαν στο ξεκίνημα και οι Γιώργος Αρβανίτης (R3) που προέρχεται από το Μοτοκρός και ο Χρήστος Δήμου (R3). Ο Νότης Παπαπαύλου που είχε την pole position με την δική του R3 έμεινε πίσω από τον Κυριάκο Λιούτα που φέτος τρέχει με ΚΤΜ και τις συμβουλές του Πρωταθλητή Σάκη Σκούρτα. Οι δύο οδηγοί με ωραίο στυλ πέρασαν και έδωσαν τη μάχη για τη δεύτερη θέση, ενώ μπροστά ο Κορωνάκης μετά τον 8ο γύρο έχασε για λίγο το ρυθμό του. Το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις τελευταίοι γύροι να είναι πολύ γρήγοροι και για τους τρεις οδηγούς και μάλιστα όλοι “έγραψαν” τον ταχύτερό τους γύρο στον 15ο και τελευταίο γύρο του Αγώνα! Η διαφορά του Κορωνάκη από τον Λιούτα ήταν μόλις 0.285 του δευτερολέπτου ενώ από τον 3ο Παπαπαύλου στα 0.561 του δευτερολέπτου, κάνοντας τον πιο κοντινό τερματισμό της ημέρας ανάμεσα στους οδηγούς του βάθρου όλων των κατηγοριών. Ο ταχύτερος γύρος του Λιούτα στο 1:04.455 για μια μοτοσυκλέτα 400 κυβικών είναι εξαιρετικός χρόνος! Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Παπαπαύλου ότι αν είχε καλύτερη μοτοσυκλέτα θα είχε κερδίσει!!!

Πίσω τους ο Αρβανίτης κέρδισε τη μάχη από τον Δάνο Μπαξίσογλου (R3) που συνεχώς βελτιώνεται και στον τρόπο που κάθεται πάνω στη μικρή μοτοσυκλέτα. Ο Δήμου που αρχικά ήταν μαζί τους έχασε λίγο έδαφος στο τέλος και έμεινε μόνος 6ος. Η μόνη γυναίκα της κατηγορίας, η Ειρήνη Ρομποτή (R3), μετά από μια μέτρια εκκίνηση, άρχισε να βελτιώνει σημαντικά τους χρόνους της και να πλησιάζει το γκρουπ των τριών οδηγών μπροστά της, για να έχει όμως μια πτώση στον 7ο γύρο και να χάσει βαθμούς αλλά και εμπειρίες με τη νέα της μοτοσυκλέτα που προετοιμάζει η Pierrakos Racing, με μηχανικό την Παναγιώτα Παναγιωτάκη!

Κορωνάκης
Κορωνάκης

Η 7η θέση ήταν υπόθεση του Αλή Οσμάν Αλή Σαμπρή (R3) που έμεινε μπροστά από τον Γιάννη Χάλαρη και την τρίτη ΚΤΜ της κατηγορίας. Ο Λευτέρης Κυδωνάκης (R3) πήρε την 9η θέση, ενώ εκτός από την Ρομποτή πτώση είχε και ο Γιάννης Σκουλάτος (R3) που κάνει και αυτός σωστά βήματα προς τη βελτίωση υπό την επίβλεψη της ομάδας Wolf Racing Motul.

Λιούτας (88), Παπαπαύλου (55)
Λιούτας (88), Παπαπαύλου (55)

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!  

 

Ρομποτή
Ρομποτή
Λιούτας
Λιούτας
Παπαπαύλου
Παπαπαύλου
Κρωνάκης (72), Παπαπαύλου (55), Λιούτας (88)
Κρωνάκης (72), Παπαπαύλου (55), Λιούτας (88)

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χρειαζόμουν νέα πρόκληση!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ2016 ΟΡΕΝ: Ο Σκυριανόγλου νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα