• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR HONDA: O Cecchinello σχολιάζει την ευχάριστη έκπληξη του βάθρου.
Ο manager και ιδιοκτήτης της δορυφορικής ομάδας της Honda, αναλύει την εκπληκτική επίδοση του de Puniet στο Donington.
Νέα 30/07/2009 - 11:51

Το Βρετανικό Grand Prix ήταν γεμάτο εκπλήξεις, και λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν την παρθενική νίκη του Andrea Dovizioso, ούτε όμως και την άνοδο στο βάθρο του φοβερά βελτιωμένου Randy de Puniet.

 

Η ομάδα LCR Honda παραδέχτηκε ότι η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από το 2008, αλλά και ότι η κύρια διαφορά με την περσινή χρονιά είναι η σταθερότητα του Γάλλου αναβάτη.

 

Πράγματι, η μοναδική φετινή εγκατάλειψη του de Puniet συνέβη στον προηγούμενο αγώνα του Sachsenring, και ο Γάλλος αντεπιτέθηκε αμέσως στο Donington με μια σοβαρή και επαγγελματική επίδοση, που είχε σαν τελικό αποτέλεσμα ένα αναπάντεχο βάθρο.

 

Το γεγονός αυτό, γέμισε ικανοποίηση το manager της ομάδας Lucio Cecchinello. Ο Ιταλός δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, διότι έχουμε να ανέβουμε στο βάθρο, από το Τουρκικό Grand Prix του 2006, και ο σημερινός αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος εξ αιτίας των συνθηκών. Όλοι στα pit ήταν ανήσυχοι και νευρικοί εξ αιτίας του καιρού, βλέποντας τόσους αναβάτες να πέφτουν. Τελικά, είμασταν τυχεροί και ο Randy απέδωσε άψογα."

 

Εξηγώντας τι σημαίνει ένας τέτοιος τερματισμός για την ομάδα του, ο Cecchinello πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αυτού του σαββατοκύριακου είναι πολύ σημαντικά για το Πρωτάθλημα MotoGP. Τέτοιες εμφανίσεις βοηθούν δορυφορικές ομάδες να προσεγγίσουν χορηγούς και υποστηρικτές, και να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους στο κοινό. Επίσης, αυτό θα μας βοηθήσει να πάρουμε και καλύτερη τεχνική βοήθεια από τους προμηθευτές μας."

Επόμενο άρθρο »

ΜCWILLIAMS: Θα τρέξει με ΚΤΜ.

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Νέοι κανόνες για τους νεοφερμένους, περιορισμός για τους κινητήρες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα