• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ηφαίστειο του MotoGP!
Ο Herve Poncharal για τον Marc Marquez
Νέα 11/01/2016 - 17:55

Η περσινή χρονιά του Marc Marquez, σύμφωνα με τον Herve Poncharal, ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, αυτό όμως δεν μειώνει καθόλου τον αντίκτυπο που έχει ο Ισπανός στο άθλημα.

 

Για τον Poncharal, που λατρεύει και το ιδιαίτερο στυλ του Lorenzo αλλά και τη «μαγεία» που βγάζει ο Rossi, η ικανότητα του Marquez να αφήνει με ανοιχτό το στόμα τα πλήθη παραμένει απαράμιλλη.

 

«Για μένα ο Marquez παραμένει ο πιο συναρπαστικός αναβάτης να τον παρακολουθείς. Είναι ο τύπος οδηγού που μ’ αρέσει να βλέπω, διότι όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό. Αυτό είναι όμως που μας αρέσει», τόνισε ο Poncharal.

 

“Θεωρώ ότι ο Marquez είναι το ίδιο γρήγορος με τον Jorge, αλλά ο τρόπος που εξελίσσουν την απόδοση είναι τόσο διαφορετική!»

 

«Με τον Jorge, αν δεν βλέπεις το χρονόμετρο, νομίζεις ότι απλά ζεσταίνει τα ελαστικά του. Αλλά όταν βλέπεις τον Marc λες, γ@μώτο!»

 

«Σε κάθε στροφή λες ότι θα πέσει! Τον βλέπεις και λες ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να πάει πιο γρήγορα και αυτό είναι τόσο συναρπαστικό».

 

«Λατρεύω να βλέπω τον Jorge να οδηγά, γιατί είναι τόσο καθαρός και τεχνικός. Αλλά πρέπει να είσαι γνώστης για να το εκτιμήσεις».

 

«Όχι όμως και για τον Marc. Ακόμα και 75 χρονών να είσαι και να μην έχεις οδηγήσει ποτέ μοτοσυκλέτα, τον βλέπεις και λες ουάου, ειδικά με την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει η Dorna με το slow motion».

 

«Γι’ αυτό και είναι ο καλύτερος εκπρόσωπός μας για το άθλημα. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικό ηφαίστειο. Απίστευτος! Μ’ αρέσει να τον βλέπω και πιστεύω ότι έχει φέρει πολλά στο άθλημα».

 

Το 2015 ήταν μια χρονιά που ο Marquez θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει, έχοντας χάσει από νωρίς την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο του συνεχόμενο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Όπως λέει και ο ίδιος, έχει μάθει πολλά από τα λάθη του. Αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος, διότι μετά από τις πρώτες του πτώσεις έλεγε ότι έμαθα, αλλά μετά από μερικούς αγώνες έπεφτε και πάλι».

 

«Νομίζω ότι οι τρεις αυτοί αναβάτες, ο Lorenzo, ο Rossi και ο Marquez είναι ξεκάθαρα οι καλύτεροι, οι πιο γρήγοροι και οι πιο συναρπαστικοί να τους παρακολουθείς».

Επόμενο άρθρο »

Dakar Ειδική 8

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar Ειδική 7

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα