• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Σημαντικά συμπεράσματα
Επέστρεψε ο Giugliano, ρίχνοντας το βάρος στο ρυθμό
Νέα 30/11/2015 - 13:36

Ικανοποιημένοι έφυγαν από την Jerez οι Chaz Davies και Davide Giugliano, μετά το τέλος και της τελευταίας ημέρας δοκιμών στην Ισπανική πίστα.

 

Το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στα SBK έκαναν 346 γύρους στο σύνολο (!) κάνοντας πολλά συγκριτικά και φυσικά δοκιμάζοντας τα νέα εξαρτήματα της ομάδας.

 

Και οι δυο τους μίλησαν με θετικά λόγια για το πλαίσιο, τον κινητήρα αλλά και τις νέες στρατηγικές στα ηλεκτρονικά, ενώ πολλή δουλειά τους περίμενε και με τα καινούργια πιρούνια της Ohlins.

 

«Ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός και μπορέσαμε να αξιολογήσουμε τα νέα εξαρτήματα και να δουλέψουμε στο στήσιμο».

 

«Οδηγηθήκαμε σε μερικά πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Θετικά είναι τα συμπεράσματα από τα νέα εξαρτήματα και ειδικά από το πιρούνι, που μας δίνει πιο άμεση πληροφόρηση».

 

«Παρά το διαφορετικό καιρό, καταφέραμε και δουλέψαμε με τις ρυθμίσεις που είχαμε από τον Σεπτέμβρη, κάνοντας σημαντική σύγκριση. Επικεντρωθήκαμε στο ρυθμό και ήμουν κοντά στους χρόνους που έκανα με το ελαστικό αγώνα», σχολίασε ο Davies.

 

Πολύ σημαντικό ήταν το τεστ ειδικά για τον Davide Giugliano, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό, ενώ στην Jerez είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον καινούργιο του αρχιμηχανικό, τον Aligi Deganello.

 

«Ήταν θετικό. Η Panigale R είχε βελτιωθεί όσο έλειπα και, όπως είναι λογικό, είχε αλλάξει. Πρώτα-πρώτα ήθελαν να βρω τους αυτοματισμούς μου και να προσαρμοστώ, προτού αρχίσω δουλειά».

 

«Συνάντησα και την καινούργια μου ομάδα και οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους τέτοιου βεληνεκούς».

 

«Ρίξαμε το βάρος στο ρυθμό, καθώς η τελική δεν αποτέλεσε ιδιαίτερο πρόβλημα για εμάς στο παρελθόν».

 

«Από φυσικής πλευράς τα πήγαμε καλά, καλύτερα απ’ ότι περίμενα, αν και τα χέρια μου υπέφεραν λίγο. Μέχρι τώρα έκανα άσκηση μόνο στην πισίνα, τώρα όμως θα ξεκινήσω πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για να είμαι έτοιμος στα τεστ του 2016».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Γνωρίστε τα υπέροχα Monster Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το μοτέρ έχει δυνατότητες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα