• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ήμουν καλύτερος σε όλα!
Νίκησα τον Valentino σχεδόν παντού
Νέα 09/11/2015 - 18:15

Λίγες ώρες αφότου εξασφάλισε τον πέμπτο του Παγκόσμιο Τίτλο, ο Jorge Lorenzo - στη συνέντευξη τύπου - δήλωνε ότι ήταν καλύτερος σε κάθε τομέα από τον Vale!

 

Ο 28χρονος αναβάτης της Movistar Yamaha δεν στάθηκε στα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά υπέδειξε τα στατιστικά που αποδεικνύουν ότι ήταν ο καλύτερος στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

«Νομίζω ότι ξεκάθαρα άξιζα τον Τίτλο, διότι αν δείτε τα στατιστικά εν συγκρίσει με τον αντίπαλό μας, τον νικήσαμε παντού: σε νίκες, σε poles, σε γρήγορους γύρους, σε γύρους που οδηγήσαμε πρώτοι σε αγώνα, στα ελεύθερα, σε όλα».

 

«Μόνο στα βάθρα μας νίκησε και σε κάποιες συνθήκες όταν έβρεχε σε κάποιες πίστες κι ενώ θα μπορούσα να είμαι 1ος ή 2ος έβρεξε και δεν πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

«Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν άσχημο για εμένα και αυτό με εμπόδισε να έφτανα στη Valencia με 20, 30 ή και 40 βαθμούς διαφορά».

 

«Είναι ξεκάθαρο, ο οποιοσδήποτε που με βλέπει στην πίστα και δεν είναι υποστηρικτής κάποιου αναβάτη, μπορεί να τα δει αυτά».

 

«Όμως φτάσαμε στη Valencia εφτά βαθμούς πίσω και με μεγάλη πίεση κι έδειξα ότι μπορώ να τη διαχειριστώ και ήμουν δυνατός όπως στις κατατακτήριες και στον αγώνα απέναντι στις δυο Honda που ήταν πολύ γρήγορες».

 

Ο Lorenzo μιλώντας στο κανάλι της Movistar δήλωσε ότι σαν Ισπανοί, οι Marquez και Pedrosa τον «βοήθησαν» στον αγώνα (περισσότερα εδώ).

 

Όταν του ζήτησαν περαιτέρω διευκρινίσεις, υπαναχώρησε ως προς την προηγούμενη τοποθέτησή του.

 

«Όταν τα έλεγα αυτά δεν μπορούσα να δω τον αγώνα από την έξω μεριά και ήξερα μόνο για τη δική μου δυσκολία με το πίσω ελαστικό, που στο τέλος έκανα 32,0 και 32,2 που δεν το περίμενα».

 

«Γι’ αυτό οδηγήθηκα σ’ αυτό το συμπέρασμα. Αλλά μετά, οι Marc και Dani εξήγησαν πολύ καλά την κατάσταση και όλοι είδαν τον αγώνα απ’ έξω. Εμπιστεύομαι λοιπόν τα λεγόμενά τους».

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε τη διαφορά των 20δ που είχε ο Valentino Rossi σε σχέση με τους τρεις πρώτους, λέγοντας:

 

«Δεν είχε τίποτα να χάσει, μπορούσε να πιέσει στο όριο και να ρισκάρει αλλά τερμάτισε 20δ πίσω μας», είπε, υπονοώντας ότι αυτή τη θέση θα έπαιρνε ανεξαρτήτως της θέσης του στο grid.

 

«Δεν ήταν εύκολο για εμένα να μείνω σ’ αυτό το ρυθμό σε όλο τον αγώνα, αλλά το κατάφερα και πιστεύω ότι η ταχύτητά μου και η αποφασιστικότητά μου αποδεικνύουν ότι αξίζαμε το Πρωτάθλημα».

 

«Ελπίζω λοιπόν ότι όλοι θα σεβαστούν το τελικό αποτέλεσμα του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Τέρμα με το πολεμικό κλίμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Danny Kent: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα