• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Τέρμα με το πολεμικό κλίμα!
Είναι ώρα να προχωρήσουμε
Νέα 10/11/2015 - 11:44

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Lin Jarvis, ο Managing Director της Yamaha, ζητάει να μπει ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα των τελευταίων ωρών.

 

Τη χρονιά που η Yamaha κλείνει 60 χρόνια παρουσίας της, ο Jarvis προτιμά να μείνει στην εκπληκτική χρονιά που κλείνει ο κατασκευαστής, που έκανε το tremble!

 

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να αποσπάσουν δηλώσεις από τον ισχυρό άνδρα της Yamaha.

 

Ο Jarvis, αποκρινόμενος σε ερώτηση αναφορικά με τις αρχικές δηλώσεις του Lorenzo ότι οι Marc και Dani λόγω της καταγωγής τους βοήθησαν τον συμπατριώτη τους, τόνισε:

 

«Δεν τις άκουσα τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Ήμουν εδώ και περίμενα να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου».

 

«Αρκετά όμως με το πολεμικό κλίμα, του τι έγινε, ποιός έκανε τι... είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το Πρωτάθλημα της Yamaha».

 

«Θα προτιμούσα να αποφεύγαμε τις πολεμικές δηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων και να επικεντρωθούμε στο άθλημα».

 

«Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο Valentino έκανε καταπληκτική σεζόν και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο που έχασε τον Τίτλο για 5 βαθμούς. Ειδικά μιας και ήταν μπροστά από την αρχή».

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συγχαρούμε τους δυο αναβάτες μας. Δυστυχώς ξέραμε ότι ένας θα κέρδιζε και αυτό είναι το πρόβλημα όταν έχεις δυο μεγάλους αναβάτες στην ομάδα».

 

«Ακόμα κι όταν τα κερδίζεις όλα, κάποιος θα είναι δυσαρεστημένος. Τώρα έγινε ό,τι έγινε και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον».

 

Στη συνέχεια ο Lin Jarvis επισήμανε ότι δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει τις εξηγήσεις του Marquez και του Dani για ποιόν λόγο δεν κατάφεραν να επιτεθούν για την 1η θέση στον Lorenzο.

 

«Τους άκουσα και δέχομαι τις εξηγήσεις τους. Δεν έχω διαμορφώσει προσωπική γνώμη, δεν είχα χρόνο να αναλύσω ή να το σκεφτώ. Δεν έχω λόγο όμως να τους αμφισβητήσω».

 

Το κλίμα σταδιακά αποφορτιζόταν και ο Jarvis πρόσθεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Νομίζω ότι βοηθάει το γεγονός ότι δεν είμαι ούτε Ιταλός, ούτε Ισπανός».

 

«Αν μπορείς να είσαι ουδέτερος, τότε μείνει ουδέτερος. Είναι σημαντικό γιατί υπάρχει έντονη εθνική επιρροή: αν είσαι Ισπανός είσαι με τους Ισπανούς και αν είσαι Ιταλός με τους Ιταλούς».

 

«Παράλληλα βοηθάει και η εμπειρία που έχω στο άθλημα. Έχω θετικές και αρνητικές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό βοηθάει σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις».

 

«Δεν παίρνω φάρμακα, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας βοηθάει το gin and tonic», είπε χαμογελώντας.

 

«Φέτος ήταν μια καταπληκτική χρονιά για εμάς, έχοντας πάρει 11 νίκες και όντας μπροστά σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος».

 

«Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα στα 60 μας χρόνια».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι από την αρχή της χρονιάς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους τόνισε ότι φέτος που είναι τα 60 χρόνια, έπρεπε να κερδίσουν και τους τρεις Τίτλους!

 

«Κι έτσι φυσικά είναι πολύ ωραίο που στο τέλος τα καταφέραμε».

 

«Οι τελευταίες δέκα ημέρες ήταν πολύ δύσκολες. Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι έναν Πρωταθλητή, πόσο μάλλον δυο».

 

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και θέλω να συγχαρώ τον Jorge που πήρε τον τρίτο του Τίτλο μ’ εμάς». 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 2016: Η προσωρινή λίστα συμμετοχών

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ήμουν καλύτερος σε όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα