• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δυνατός και του χρόνου!
Το κίνητρο και τα ελαστικά θα παίξουν ρόλο το ‘16
Νέα 09/11/2015 - 13:25

Αν και οι σκιές που έπεσαν στο φετινό Πρωτάθλημα ήταν βαριές, ο Valentino Rossi δείχνει διατεθειμένος να μην επηρεαστεί τη νέα σεζόν απ’ ό,τι έγινε φέτος.

 

Ο Vale θα μείνει και τη νέα σεζόν στην Yamaha, στο ίδιο γκαράζ με τον Jorge Lorenzo, καθώς μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για το MotoGP.

 

Η νέα αυτή χρονιά θα ξεκινήσει άτυπα από το τεστ της Τρίτης στην πίστα της Valencia με όλους να έχουν πλέον 17αρες ζάντες, ελαστικά της Michelin και ενιαία ECU!

 

«Τώρα που τα έχουμε πρόσφατα είναι όλες οι αντιδράσεις πολύ έντονες, αλλά τη νέα σεζόν ειλικρινά άλλα θα είναι σημαντικά: ειδικά το κίνητρο να το παλέψω άλλη μια φορά».

 

«Δεν ανησυχώ για τη νέα χρονιά. Εννοώ ότι ό,τι έγινε φέτος δεν αλλάζει τα πλάνα μου. Έχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Yamaha».

 

«Όταν το έκανα είχα το πλάνο να αγωνιστώ για δυο ακόμα χρόνια τουλάχιστον. Φέτος ήμουν ανταγωνιστικός, έκανα καλή δουλειά κι έτσι θα προσπαθήσω το ίδιο και του χρόνου».

 

Ο Vale είναι ήδη ο γηραιότερος αναβάτης ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα είναι 37 χρονών!

 

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 36 και τα 37. Έτσι του χρόνου μπορώ να είμαι περίπου στο ίδιο επίπεδο».

 

«Πολλά θα κριθούν όμως από το κίνητρο και βέβαια στο πως θα “κάτσουν” τα ελαστικά της Michelin στην Μ1».

 

«Ειλικρινά τώρα, η νέα χρονιά θα είναι μια άλλη ιστορία. Θα προσπαθήσω όπως πάντα και μετά θ’ αποφασίσω για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Danny Kent: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα