• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda αρνείται τους ισχυρισμούς του Vale
«Δεν μπορεί συνέχεια να βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιες κατηγορίες»
Νέα 09/11/2015 - 11:10

Ο Shuhei Nakamoto δεν δέχεται τη νέα σφοδρή επίθεση του Valentino Rossi μετά το τέλος του αγώνα στη Valencia.

 

Με νέο δελτίο τύπου, ο αντιπρόεδρος του HRC ενώ λέει ότι καταλαβαίνει τη συναισθηματική φόρτιση του Rossi λίγες ώρες αφότου έχασε τον Τίτλο, τονίζει ότι δεν υπάρχουν και πάλι αποδείξεις για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε.

 

«Δεν είναι αυτή η ατμόσφαιρα που θέλουμε για το τέλος μιας αξέχαστης σεζόν. Καταλαβαίνουμε ότι είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Valentino και πρέπει να είναι απογοητευμένος που έχασε το Πρωτάθλημα για 5β».

 

«Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε τις σφοδρές κατηγορίες του για τους αναβάτες της Honda τις τελευταίες εβδομάδες και μετά τον αγώνα εδώ».

 

«Όπως και στην Αυστραλία, δεν υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτές μόνο το γεγονός ότι ο Marc πήρε πέντε βαθμούς από τον ανταγωνιστή του Valentino στην Αυστραλία».

 

«Σήμερα ισχυρίστηκε ότι ο Marc δεν προσπάθησε ποτέ να περάσει τον Jorge, που είχε πολύ δυνατό ρυθμό όλο το Σ/Κ και το έδειξε και στις κατατακτήριες».

 

«Ο Marc δυσκολευόταν να μείνει κοντά του και τόσο αυτός, όσο και ο Dani έκαναν πολύ καλή δουλειά για να μην τον αφήσουν να ξεφύγει».

 

«Το σχέδιό του, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, ήταν να επιτεθεί στο τέλος αν του παρουσιαζόταν η ευκαιρία».

 

«Ο ρυθμός του Dani αυξήθηκε στο τέλος και κατάφερε να περάσει τον Marc αλλά άνοιξε τη γραμμή του και τον πέρασε αμέσως ο Marc. Αυτά έχουν οι αγώνες».

 

«Λυπούμαστε που τη γνώμη μας δεν συμμερίζεται ο Rossi, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τόσο ο Dani όσο και ο Marc πίεζαν στο 100% για να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την Respol Honda και τους συνεργάτες μας».

 

«Δεν δεχόμαστε να βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια τέτοιες κατηγορίες που είναι η οπτική ενός ανθρώπου, τον οποίο σεβόμαστε, αλλά δεν είναι η πραγματικότητα».

 

«Ο Valentino είναι ένας μεγάλος Πρωταθλητής και ξεκάθαρα πολύ έξυπνος κι έτσι πιστεύουμε ότι μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα εξετάσει και πάλι το τι έγινε και θα αποδεχτεί ότι ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και είναι κρίμα να χαλάμε μια τόσο συναρπαστική σεζόν».

 

«Ο Marc και ο Dani πήραν βαθμούς τόσο από τον Valentino, όσο και από τον Lorenzo φέτος και αυτό είναι στη φύση των αγώνων».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez-Pedrosa: Δεν υπάρχει συνωμοσία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα