• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez-Pedrosa: Δεν υπάρχει συνωμοσία!
«Αν ήθελα να τον προστατεύσω θα ήμουν 5-6δ πίσω»
Νέα 09/11/2015 - 10:23

Οι Marc Marquez και Dani Pedrosa αρνούνται τους ισχυρισμούς του Valentino Rossi ότι οι Ισπανοί συνωμότησαν για να δώσουν τον Τίτλο στον Lorenzo.

 

Μετά το χτεσινό αγώνα οι πρωταγωνιστές έδιναν συνέχεια συνεντεύξεις και σε μια από αυτές, στο κανάλι της Movistar, ο Lorenzo φέρεται να δήλωσε:

 

«Ήξεραν τι παιζόταν. Το γεγονός ότι είναι Ισπανοί με βοήθησε, γιατί σίγουρα σε άλλον αγώνα θα επιχειρούσαν προσπεράσεις, κάτι που δεν έκαναν σήμερα».

 

«Αν ο Valentino ήταν στη θέση μου και πίσω του ήταν Ιταλοί, θα έκαναν ακριβώς το ίδιο. Ο Τίτλος έπρεπε να είναι στην Ισπανία».

 

Στη συνέχεια ο Lorenzo άλλαξε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να δει τον αγώνα από έξω, ενώ συνειδητοποίησε περισσότερα από τις εξηγήσεις που έδωσαν οι Marquez και Pedrosa.

 

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, όταν ενημέρωσαν τον Marquez για τις νέες κατηγορίες του Rossi ότι λειτούργησε ως σωματοφύλακας του Lorenzo, ο 22χρονος τις αρνήθηκε με σθένος.

 

«Θεωρώ ότι και εγώ και ο Dani πιέσαμε στο 100%, ξέρουμε ότι με τη ζέστη έχουμε πρόβλημα με το μπροστινό. Περιμέναμε σήμερα να είχε λιγότερη ζέστη, αλλά ήταν πέντε βαθμούς πάνω».

 

«Δεν ξέρω λοιπόν πως ήταν για τον Dani, αλλά εγώ πίεζα το μπροστινό και ειδικά στην αρχή. Στους τελευταίους γύρους είδα ότι ήταν εφικτή η νίκη, αλλά με πέρασε ο Dani».

 

«Εκεί ήταν που χάσαμε μισό δευτερόλεπτο και ήταν αδύνατον να προλάβω και πάλι τον Jorge».

 

«Το (σ.σ. ο Rossi) έχει ξαναπεί στο Phillip Island και ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω γιατί στην Αυστραλία του έδωσα πέντε βαθμούς, ενώ ο Iannone του στέρησε τρεις».

 

«Μετά τον αγώνα εκεί, στον τερματισμό ήρθε και μου είπε συγγνώμη για τις πολλές προσπεράσεις, δώσαμε τα χέρια και ήταν όλα καλά».

 

«Μετά, πριν την Μαλαισία έγινε ό,τι έγινε και στον αγώνα παλέψαμε, αλλά όχι για τη σωστή θέση διότι προσπάθησα να είμαι πρώτος αλλά δεν ήταν εφικτό».

 

«Σήμερα, αν ήθελα να προστατεύσω τον Lorenzo θα ήμουν 5-6 δευτερόλεπτα πίσω του και δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να τον ακολουθήσω».

 

«Αν αυτός ήταν ο στόχος μου θα έμενα και δέκα δευτερόλεπτα πίσω και θα ήταν εύκολο. Όμως ο στόχος μου είναι πάντα να δίνω το 100% και να παλεύω για τη νίκη».

 

Παράλληλα και ο Pedrosa υπερασπίστηκε τη στρατηγική του - όμοια με του Marquez στην Αυστραλία - όταν στους τελευταίους γύρους έχοντας κρατήσει λάστιχο έκανε την επίθεσή του.

 

«Προσπάθησα όλο το Σ/Κ και δούλεψα το Σάββατο στο ρυθμό, αλλά δεν ένιωθα άνετα και μπορείτε να το δείτε στον αγώνα πόσο δυσκολευόμουν».


«Στο τέλος ανέκαμψα οδηγώντας τέλεια, αλλά δεν νομίζω ο Valentino να μπορεί να πει το πως εγώ ένιωθα πάνω στη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

Η Honda αρνείται τους ισχυρισμούς του Vale

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Φοβερός Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα