• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το CAS δέχτηκε επιπρόσθετα έγγραφα από τον Lorenzo
Απέρριψε όμως το αίτημά του να δώσει το παρόν στην ακρόαση
Νέα 04/11/2015 - 10:06

Το ΑΔΔ (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, περισσότερα δείτε εδώ) απέρριψε αίτημα του Jorge Lorenzo ο οποίος ήθελε να δώσει το παρόν στην ακροαματική διαδικασία για την εξέταση της ποινής του Valentino Rossi.

 

Ο Vale, ο οποίος έφτασε στη Valencia με 7 βαθμούς διαφορά από τον Lorenzo, έχει δεχτεί ποινή τριών πόντων στην αγωνιστική του άδεια και κανονικά θα ξεκινούσε από την τελευταία σειρά του grid.

 

Ωστόσο ο Rossi έχει προσφύγει στο ΑΔΔ ζητώντας - σε πρώτη φάση - την αναστολή της ποινής του για τη Valencia, μέχρι να συνεδριάσει πλήρως το CAS (ΑΔΔ) και να βγάλει οριστική απόφαση.

 

Με δεδομένο ότι βάσει της απόφασης του CAS θα επηρεαστεί και ο Jorge Lorenzo, ο Ισπανός ζήτησε να δώσει το παρόν για να βεβαιωθεί ότι οι υπεύθυνοι θα έχουν μια πλήρη εικόνα των συνεπειών της (προσωρινής αρχικά) απόφασής τους για τον Τίτλο.

 

Το CAS, όπως φαίνεται από το κείμενο της δεύτερης φωτογραφίας, απέρριψε το αίτημα αυτό του Jorge Lorenzo, χωρίς όμως να διευκρινίζει το λόγο που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

 

Παρά το ότι το αίτημα του Ισπανού απορρίφθηκε, εν τούτοις το CAS δέχτηκε επιπρόσθετο φάκελο με πληροφορίες αναφορικά με το συμβάν στη Μαλαισία από τους δικηγόρους του Lorenzo.

 

Ο μάνατζερ του Lorenzo μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση από τον αναβάτη της Movistar Yamaha ήταν μια ηθική υποχρέωση και ότι θα σεβαστούν την όποια απόφαση του CAS.

 

Λογικά την Παρασκευή περιμένουμε την πρώτη απόφαση του CAS αναφορικά με το αν θα αναστείλει την ποινή του Valentino Rossi, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιταλός θα ξεκινήσει τον τελευταίο αγώνα από τη θέση που θα πάρει στις κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Vid: teamboustas.net Training Camp

« Προηγούμενο άρθρο

Μπήκε το CAS στη ζωή μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα