• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ο Rossi διαψεύδει τον εαυτό του!
Πάντα έλεγε ότι έτσι είναι οι αγώνες και τώρα λέει αυτά που έλεγα!
Νέα 26/10/2015 - 15:21

O Dani Pedrosa εξέφρασε τη γνώμη ότι ο Valentino κάνει πίσω στη στάση που κρατούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν έλεγε ότι «έτσι είναι οι αγώνες».

 

Ο νικητής της Μαλαισίας τόνισε ότι ο Rossi διαψεύδει τον εαυτό του, λέγοντας ότι ο Marquez θέλει να βοηθήσει τον Lorenzo να πάρει τον Τίτλο.

 

«Νομίζω ότι οι αγώνες είναι αγώνες κι έχω πολλές φορές πει στο παρελθόν ότι πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι», έλεγε χτες στη συνέντευξη τύπου ο Pedrosa.

 

«Θυμάμαι που έλεγα με τον Marco (σ.σ. Simoncelli) ότι πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι διότι εδώ είναι το MotoGP, οι μοτοσυκλέτες είναι μεγαλύτερες κι επικίνδυνες και θα πρέπει να είμαστε πιο λιγότερο επιθετικοί».

 

«Πάντα όμως ο Valentino έλεγε ότι έτσι είναι οι αγώνες και αυτά έχουν οι αγώνες και πρέπει να υπάρχουν μάχες. Τώρα τα αλλάζει σ’ αυτά που έλεγα εγώ».

 

«Διαψεύδει τον εαυτό του, αλλά ίσως να συμβαίνει αυτό από την προφανή ένταση που έχει το Πρωτάθλημα».

 

«Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτή τη στιγμή. Δεν έχω υπάρξει Πρωταθλητής MotoGP και σέβομαι όλους τους άλλους και ειδικά τον Valentino, τον Jorge και τον Marc που είναι μεγάλοι Πρωταθλητές».

 

«Το Πρωτάθλημα όμως είναι καλό όταν το κερδίζεις επειδή είσαι ο καλύτερος».

 

Ο Dani πρόσθεσε στη συνέχεια ότι ο Valentino έχει υποχρέωση να συμπεριφέρεται με ακεραιότητα και να μην δίνει δικαίωμα, με δεδομένο τα εκατομμύρια των οπαδών που έχει στον κόσμο και του ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους στο MotoGP!

 

«Ο Valentino είναι ένας από τους κορυφαίους, ίσως ο κορυφαίος κι έχει πάρα πολλούς οπαδούς στον κόσμο και είναι αυτός που πολλοί οπαδοί και μικροί αναβάτες τον κοιτούν με θαυμασμό».

 

«Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις τώρα αυτές τις ενέργειες. Προφανώς και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, αλλά γι’ αυτό πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι εδώ (σ.σ. ο Vale δεν πήγε στην επίσημη συνέντευξη τύπου.

 

«Πολλοί είδαν αυτό που έκανε και πρέπει να φροντίσει αυτό που κάνουμε διότι πρέπει να λειτουργούμε σωστά και να κάνουμε ό,τι κάνουμε με σωστό τρόπο».

Επόμενο άρθρο »

Το paddock για το συμβάν στη Μαλαισία

« Προηγούμενο άρθρο

Webb: Στο Phillip Island;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα