• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Webb: Στο Phillip Island;
Είμαστε της γνώμης ότι δεν καθυστέρησε εσκεμμένα τον Rossi
Νέα 26/10/2015 - 14:16

Ήταν ένα έντονο τριήμερο στη Μαλαισία και σίγουρα το πιο επεισοδιακό συνολικά απ’ όλα τα Grand Prix των τελευταίων ετών.

 

Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις του Valentino Rossi στη συνέντευξη τύπου πριν τις ελεύθερες δοκιμές, όταν ο 36χρονος άσος κατηγόρησε ευθέως τον Marquez ότι θέλει να βοηθήσει τον Lorenzo.

 

Ο Ιταλός της Movistar Yamaha πρόσθεσε ότι ο 22χρονος επίτηδες έριξε το ρυθμό του στον αγώνα του Phillip Island, για να δώσει την ευκαιρία στον Jorge να ξεφύγει.

 

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν από τότε, με αποκορύφωμα το γνωστό περιστατικό ανάμεσα σε Rossi και Marquez στον αγώνα της Κυριακής.

 

Λίγες ώρες μετά, ο Mike Webb - ο Αλυτάρχης - έδωσε εξηγήσεις κι έριξε φως στο πως οδηγήθηκαν οι αγωνοδίκες στο να τιμωρήσουν τον Rossi.

 

Όμως ο Webb μίλησε και για τις αρχικές δηλώσεις του Rossi από τις οποίες ξεκίνησαν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις μέχρι το συμβάν της Κυριακής.

 

«Δεν είχαμε ανησυχήσει με τον Marc και το Phillip Island, ειδικά μιας και ο Marc είχε κάνει δηλώσεις ότι είχε πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό».

 

«Μετά, μόλις επανήλθε, πήγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και κέρδισε τον αγώνα», σχολίασε ο Webb.

 

«Γι’ αυτό και είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι επρόκειτο για εσκεμμένη ενέργεια να καθυστερήσει τον Rossi. Δεν το είδαμε έτσι».

 

«Για το σημερινό όμως αγώνα έχω διαφορετική γνώμη και νομίζω ότι αυτό ακριβώς ήταν που έκανε ο Marc».

 

«Ωστόσο πολλοί αναβάτες σε διάφορες κατηγορίες κάνουν κάτι ανάλογο και δεν υπάρχει κανονισμός εναντίον τέτοιων ενεργειών».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ο Rossi διαψεύδει τον εαυτό του!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έχασα το σεβασμό μου για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα