• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το paddock για το συμβάν στη Μαλαισία
Σχολιάζουν Dovi, Iannone, Nieto, Brivio κι άλλοι
Νέα 26/10/2015 - 18:13

Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι αντιδράσεις διαφόρων σημαντικών προσώπων του paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για το περιστατικό ανάμεσα στον Valentino Rossi και στον Marc Marquez.

 

Σας τις παραθέτουμε όπως καταγράφηκαν από τους συναδέλφους στο «αδελφό» gpone.com!

 

Ο Christian Sarron - πρώην αναβάτης στα 500cc και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1984 στα 250cc - ήταν στο δωμάτιο τύπου για να δει τον αγώνα.

 

Μόλις έγινε το συμβάν ανάμεσα σε Rossi και Marquez σηκώθηκε κι έφυγε λέγοντας: «Είδα αρκετά. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα γι’ αυτό».

 

Ο Dovizioso τόνισε: «Ο Valentino με την αντίδρασή του ξεπέρασε τα όρια... έπεσε στην παγίδα του. Έχει μερίδιο στη δημιουργία αυτής της κατάστασης με τις δηλώσεις της Πέμπτης».

 

«Θα έλεγα ότι πλέον οι σχέσεις μεταξύ τους μόνο καλές δεν θα είναι. Αναμφίβολα ο Marquez έπαιζε λίγο με τον Valentino, αλλά ποτέ δεν πέρασε τα όρια των κανονισμών».

 

Τη γνώμη του εξέφρασε και ο Iannone: «Είναι μια περίπλοκη κι ευαίσθητη κατάσταση και λυπάμαι που αυτό συνέβη στο άθλημά μας».

 

«Δεν έχω δει όλο τον αγώνα και δεν μπορώ να κρίνω, αλλά ένιωθα ότι ο Marquez έστριβε αργά. Πιστεύω είχε τη δυνατότητα να μείνει με τους Pedrosa και Lorenzo».

 

«Στο ζέσταμα ήταν πολύ γρήγορος και δεν γίνεται μέσα σε λίγες ώρες να είσαι ένα δευτερόλεπτο πιο αργός. Σίγουρα είναι ένα περιστατικό που δεν αρέσει σε κανέναν».

 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ducati, Paolo Ciabatti υπογράμμισε: «Ήταν ξεκάθαρη η πρόθεση του Marquez να παρενοχλήσει τον Rossi, αλλά και η αντίδραση του τελευταίου είναι αδικαιολόγητη».

 

Τα λόγια του Angel Nieto - κατόχου 13 Τίτλων στη μεγάλη του καριέρα - ήταν τα εξής: «Αυτό που έγινε σήμερα είναι άσχημο για όλους και λυπηρό για το άθλημά μας».

 

Ο Suppo της Honda είπε: «Σ’ έναν ιδανικό κόσμο, οι αγωνοδίκες θα αποφάσιζαν αμέσως κι όχι μετά το Grand Prix».

 

«Πρέπει να σεβαστούμε όμως την απόφασή τους. Ο Marc έκανε τον αγώνα του, όπως και στο Phillip Island και η αντίδραση του Rossi ήταν υπερβολική».

 

Ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio, δήλωσε: «Κρίμα που ένα τόσο ωραίο Πρωτάθλημα τελειώνει μ’ αυτό τον τρόπο».

 

«Το περιστατικό αυτό ήταν αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έντασης που προκλήθηκε μετά το Γύρο στο Phillip Island».

 

«Ο Marquez φάνηκε ότι δεν ήθελε να κερδίσει τον Τίτλο ο Rossi και δεν έκανε κανονικό αγώνα. Εξόργισε τον Rossi που ήθελε να παλέψει μόνο με τον Lorenzo για το Πρωτάθλημα».

 

Τέλος, ο Randy Mamola (πρώην αναβάτης) σχολίασε: «Ο Marc μόνο μπορεί να μας πει τι ακριβώς έγινε».

 

«Και ο Valentino έχει παίξει στο παρελθόν με αντιπάλους του, αλλά πλέον το MotoGP έχει γίνει τόσο ακραίο που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό».

Επόμενο άρθρο »

Συγκλονιστική νίκη του Πίππου και της Ducati στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ο Rossi διαψεύδει τον εαυτό του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα