• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έχασα το σεβασμό μου για τον Rossi
Πιστεύω ότι και άλλοι τον σέβονται λιγότερο σαν αθλητή τώρα
Νέα 26/10/2015 - 13:02

Ο Valentino Rossi δέχτηκε ποινή τριών βαθμών για την «ανεύθυνη οδήγησή του» στο Grand Prix της Μαλαισίας και ο Lorenzo - εξαιτίας αυτού του περιστατικού - λέει ότι έχασε το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Rossi.

 

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι πιστεύω ότι τον σέβονται λιγότερο τώρα σαν άνθρωπο του αθλήματος», σχολίασε χτες ο Ισπανός που είναι 7 βαθμούς πίσω από τον Vale, ο οποίος θα ξεκινήσει οριστικά από το τέλος του grid στη Valencia.

 

«Απίστευτος αναβάτης, ίσως ο κορυφαίος στην ιστορία, αλλά σαν αθλητής νομίζω ότι πολλοί θα αλλάξουν τη γνώμη τους γι’ αυτόν».

 

«Έχει κάνει παρόμοια και στο παρελθόν, αλλά σήμερα ήταν το χειρότερο. Δεν νομίζω αυτή η κίνηση να είναι καλή όταν προέρχεται από κάποιον που υποτίθεται ότι είναι μεγάλος Πρωταθλητής, έτσι;»

 

«Είναι άλλο πράγμα η επαφή κι άλλο να σηκώνεις τη μοτοσυκλέτα, να κοιτάς τον άλλον και να βγάζεις το πόδι για να τον κάνεις να πέσει. Αυτά δεν πρέπει να είναι αποδεκτά».

 

Ο Lorenzo είναι πολύ κοντά στον πέμπτο Τίτλο της καριέρας του, αλλά πρόσθεσε ότι αν γίνει κάτι στη Valencia και ο Rossi πάρει τελικά το 10ο, τότε ο Ιταλός δεν θα είναι δίκαιος Πρωταθλητής!

 

«Ξέροντας τι έγινε εδώ σήμερα και με δεδομένο ότι ακόμα μπορεί να πάρει τον Τίτλο στη Valencia, αν κάτι τέτοιο όντως γίνει τότε δεν θα είναι δίκαιος Πρωταθλητής».

 

«Αν γίνει κάτι τέτοιο, για μένα το Πρωτάθλημα δεν θα είναι δίκαιο φέτος. Θα είναι δίκαιος Πρωταθλητής τις άλλες φορές, αλλά όχι τώρα».

 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του δεν θα αλλάξει απέναντι στον Rossi, μιας και ο τελευταίος δεν του έκανε τίποτα, ωστόσο έφερε στη μνήμη του ένα ανάλογο περιστατικό.

 

«Όταν έκανα εγώ κάτι παρόμοιο το 2005, πήρα μηδέν βαθμούς γιατί έπεσα κι εγώ αλλά πήρα και ποινή αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα. Έτι φαίνεται ότι δεν παίρνουν τις ίδιες αποφάσεις».

 

Τέλος, ρώτησαν τον Lorenzo να πει τη γνώμη του για τον Marquez, με δεδομένες τις δηλώσεις του Rossi ότι ο 22χρονος θέλει να πάρει τον Τίτλο ο Jorge.

 

«Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή, στο MotoGP και τον σέβομαι πολύ. Αυτό και τίποτα παραπάνω».

Επόμενο άρθρο »

Webb: Στο Phillip Island;

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Αυτό ήταν κακό για όλους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα