• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αυτό ήταν κακό για όλους
Δεν ήταν καλό ούτε για εμένα αν και δεν συμμετείχα
Νέα 26/10/2015 - 12:16

Ο Dani Pedrosa δεν πανηγύρισε όπως θα ήθελε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο Πρωτάθλημα, με μια επιβλητική εμφάνιση στην πίστα της Sepang.

 

Ο 30χρονος Ισπανός δήλωσε απογοητευμένος από το περιστατικό ανάμεσα σε Rossi και Marquez, τονίζοντας ότι αυτό μόνο κακό κάνει στο χώρο.

 

«Είχα την ευκαιρία να το δω πριν λίγο», τόνισε χτες ο Dani, στην καθυστερημένη συνέντευξη τύπου. «Δεν είναι καλό... δεν είναι καλό για το Πρωτάθλημα».

 

«Δεν είναι καλό για κανέναν μας... δεν είναι καλό για τον Valentino, για τον Jorge, για τον Marc ή για εμένα, αν και δεν συμμετείχα».

 

«Όπως το βλέπω εγώ η μάχη ήταν φανερή από τους πρώτους γύρους και τα αίματα είχαν ανάψει από την Πέμπτη και τις ΕΔ και μετά βρέθηκαν μαζί στον αγώνα και άρχισαν τις προσπεράσεις».

 

«Οι κινήσεις ήταν οκ. Σίγουρα ο Valentino θα ήθελε να έχει έναν πιο ήρεμο αγώνα και ίσως να προλάβει τον Jorge, αλλά και ο Marc ήθελε να μείνει στη μάχη για το βάθρο».

 

«Ο Marc έχει πάντα αγωνιστικό πνεύμα και διαχειρίζεται πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα και είναι ικανός για πολύ ιδιαίτερες προσπεράσεις».

 

«Τι να πω όμως για την τελευταία κίνηση... πιστεύω ότι όταν έχεις την εσωτερική μπορείς να ανοιχτείς όσο θες και κανονικά αυτός απ’ έξω πρέπει να κλείσει το γκάζι».

 

«Όμως το είδαμε ότι η ταχύτητα ήταν πάρα πολύ μειωμένη και ο Marc το κατάλαβε κι έκλεισε τελείως το γκάζι περιμένοντας τον Valentino να στρίψει».

 

«Και μετά είναι η στιγμή που βλέπω το πόδι του Valentino να κουνιέται και τον Marc να πέφτει. Θα ήθελα να το δω περισσότερες φορές, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κουνιέται εκεί».

 

Δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη τύπου, αλλά ο μεγάλος νικητής της Sepang μίλησε λίγο και για τον αγώνα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμουν δυνατός όλο το Σ/Κ είχα καλή αίσθηση στη μοτοσυκλέτα και η απόδοσή μου ήταν καλή».

 

«Είμαι χαρούμενος και για την ομάδα, ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν αλλά τελευταία έχουμε ανακάμψει και κάνουμε καλούς αγώνες».

 

«Αυτό είναι εξαιρετικά καλό για εμένα και για όλους όσοι ήταν μαζί μου στις δύσκολες στιγμές και είναι πολύ ιδιαίτερο που έχω κερδίσει έναν αγώνα στο βρεγμένο κι έναν στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Έχασα το σεβασμό μου για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν τον κλώτσησα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα