• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Την χάρισαν στον Rossi
Εξαιτίας του ονόματός του!
Νέα 26/10/2015 - 10:21

Ο Jorge Lorenzo θεωρεί ότι ο Valentino Rossi γλύτωσε μια χειρότερη τιμωρία από την Επιτροπή εξαιτίας του ονόματός του.

 

Ο Ισπανός κατηγόρησε τους αγωνοδίκες ότι έδειξαν μεγαλύτερη επιείκεια στον Valentino Rossi επειδή.... ήταν ο Rossi!

 

Ο Lorenzo μπορεί να είναι με το ενάμιση χέρι στον Τίτλο πλέον, μετά την απόφαση να ξεκινήσει ο Vale από το τέλος του grid της Valencia, ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένος με την τιμωρία.

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι δίκαιη απόφαση, διότι έβγαλε εκτός τον Marc που πήρε μηδέν βαθμούς, αλλά ο Valentino κράτησε τους 16», σχολίασε ο Jorge στη συνέντευξη τύπου.

 

«Νομίζω ότι είναι άδικο κι έγινε ενδεχομένως λόγω του ονόματος. Το είδα αυτό που έγινε μια φορά. Είναι απίστευτο. Δεν το πίστευα. Δεν το χωράει ο νους μου ότι γίνονται αυτά».

 

«Σ’ αυτή ειδικά τη στροφή που είσαι πλαγιασμένος, να σηκώνεις τη μοτοσυκλέτα και να καθυστερείς τον άλλο και να κάνεις αυτό με το πόδι... είναι απίστευτο ότι έγινε».

 

«Όμως συνέβη», συνέχισε να λέει ο 28χρονος αναβάτης. «Η Επιτροπή πήρε μια απόφαση που πρέπει να την σεβαστούμε, αλλά δεν συμφωνώ».

 

Στη συνέχεια τον πίεσαν για να τους πει ποια τιμωρία θα θεωρούσε αυτός σωστή για το περιστατικό στον 7ο γύρο του αγώνα.

 

«Τουλάχιστον να πάρει τους ίδιους βαθμούς με τον Marc γιατί χωρίς αυτό το περιστατικό ο Marc θα τερμάτιζε τρίτος ή τέταρτος. Μιας και δεν τερμάτισε τον αγώνα και δεν πήρε βαθμούς, το ίδιο έπρεπε να συμβεί και στον Valentino».

 

«Άλλοι με λιγότερο επιθετικές ενέργειες τιμωρούνται πιο αυστηρά, αλλά όπως είπα το όνομά του είναι σημαντικό για το Πρωτάθλημα και γι’ αυτό δεν του αφαιρέθηκαν βαθμοί».

 

Υπήρχαν αναφορές ότι ο Lorenzo πήγε στο δωμάτιο που ήταν οι αγωνοδίκες και ήταν φανερά εκνευρισμένος με την απόφασή τους. Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου το διέψευσε. 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν τον κλώτσησα!

« Προηγούμενο άρθρο

Απορρίφθηκε η ένσταση της Γιαμάχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα