• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: 8η νίκη για Zarco!
Έφτασε τα 14 βάθρα στη φετινή σεζόν
Νέα 25/10/2015 - 09:49

Ο Johann Zarco μετέφερε το δυνατό του ρυθμό από τις προηγούμενες ημέρες και στο σημερινό αγώνα, κατακτώντας την 8η φετινή του νίκη!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε δυνατά αλλά πίσω από τον Tom Luthi, ο οποίος κράτησε το προβάδισμα στον αγώνα μέχρι τον τελευταίο γύρο.

 

Zarco και Luthi έδωσαν φοβερό ρυθμό στον αγώνα και πίσω τους ήταν μόνο οι Alex Rins και Jonas Folger που έδιναν τη μάχη για την τρίτη θέση.

 

Αυτοί οι τέσσερεις ήταν πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους, χωρίς όμως οι δυο τελευταίοι να μπορούν να πλησιάσουν τους μπροστά.

 

Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη πτώση σε αγώνα της Moto2 του Alex Rins, ο οποίος έχασε το μπροστινό και παράλληλα την ευκαιρία για το δέκατο φετινό του βάθρο!

 

Έτσι ο Folger έκανε μοναχικό αγώνα και τερμάτισε περίπου δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο.

 

Ο τελευταίος γύρος συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Zarco να ολοκληρώνει με επιτυχία την αντεπίθεσή του και μάλιστα να αφήνει έξι δέκατα πίσω του τον Luthi.

 

Ο Γάλλος πήρε τελικά το 14ο βάθρο του και θα περιμένει να προσθέσει ακόμα ένα στη Valencia για να είναι ο μόνος στη μεσαία κατηγορία που θα έχει 15 σε μια σεζόν!

 

Παράλληλα, ο Zarco γίνεται ο έκτος διαφορετικός αναβάτης που παίρνει τη νίκη στη Sepang τα τελευταία έξι χρόνια, απ’ όταν η μεσαία κατηγορία μετονομάστηκε σε Moto2.

 

Ο Luthi δεν κατάφερε στο τέλος να προσθέσει ακόμα μια νίκη για φέτος μετά το Grand Prix της Γαλλίας.

 

Για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο ο Takaaki Nakagami παίρνει την τέταρτη θέση, ενώ ο Baldassari είναι πολύ ανεβασμένος και μετά το βάθρο στην Αυστραλία πήρε το δεύτερο καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Δράμα στη Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: Ο Τίτλος θα κριθεί στη Valencia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα