• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ2: Η σειρά του Marquez!
Τρεις Ισπανοί μπροστά, έκπληξη ο Vinales
Νέα 16/10/2015 - 09:00

Ο Marc Marquez πήρε τη σκυτάλη από τον Jorge Lorenzo στις ΕΔ2, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να γράφει 1:29,383 σήμερα το απόγευμα.

 

Οι συνθήκες βελτιώθηκαν πάρα πολύ και προς το τέλος οι αναβάτες κατέβασαν πολύ τους χρόνους τους, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει και τους 35o C!

 

Ο καιρός δεν φαίνεται να αλλάζει και θα παραμείνει καλός για τη διάρκεια των επόμενων δυο ημερών.

 

Το πρωί ο Lorenzo είχε τον καλύτερο χρόνο, όμως το απόγευμα ο Marquez κατάφερε να γράψει τον πρώτο χρόνο, μόλις 50 χιλιοστά μπροστά από τον Ισπανό.

 

Ο Lorenzo βελτίωσε πάνω από μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του στις ΕΔ2, στο τέλος των οποίων είχαμε τους 13 πρώτους αναβάτες με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Maverick Vinales, ο οποίος κατάφερε να κλείσει την ημέρα στην τρίτη θέση!

 

Ο αναβάτης της Suzuki εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το καταπληκτικό στις στροφές πλαίσιο της GSX-RR, για να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:29,518!

 

Ο Iannone θέλει γρήγορα να ξεχάσει την πρώτη του εγκατάλειψη για φέτος στο Motegi της Ιαπωνίας και να επιστρέψει στα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ο Ιταλός ήταν μόλις 0,161δ πάνω σε χρόνο από τον Marquez, ενώ τον ακολουθεί ο Cal Crutchlow στην πέμπτη θέση. Οι πρώτοι πέντε έχουν διαφορά κάτω από δυο δέκατα!

 

Ο Dani Pedrosa έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση και ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να πέσει στο όριο του 1:29.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Danilo Petrucci που ήταν η δεύτερη Ducati στη λίστα με τους χρόνους, καθώς ο Dovizioso απογοήτευσε με την 14η θέση του.

 

Με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε ο Bradley Smith να μπει στη δεκάδα, κάνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο.

 

Πίσω του ο Valentino Rossi ο οποίος έμεινε έξι περίπου δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του, ωστόσο ο Vale δεν φόρεσε καινούργια ελαστικά στο τέλος.

 

Ο Rossi - ο οποίος την Κυριακή θα ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ των 328 Grand Prix που έχει για την ώρα ο Capirossi - δούλεψε κυρίως σε ρυθμό αγώνα.

 

Στη δεκάδα μπήκε και ο Aleix Espargaro, μόλις 14 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Jack Miller!

 

Ο Αυστραλός άσος πήγε να κάνει μια μεγάλη έκπληξη, μαζί με τον εξαιρετικό Nicky Hayden, ωστόσο στο τέλος και οι δυο τους δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις δέκα πρώτες θέσεις!

 

Πέρα από τον Andrea Dovizioso, εκτός δεκάδας έμειναν οι Pol Espargaro, Yonny Hernandez και Scott Redding.

 

Όλοι τους θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να περάσουν απευθείας στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων δοκιμών αύριο το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα