• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ2
Στο τέλος η 1η θέση στον Rins!
Νέα 16/10/2015 - 11:31

Με τον ήλιο να λάμπει και τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει και να ξεπερνά τους 36o C, δεν ήταν να απορεί κανείς που όλοι σχεδόν οι αναβάτες της Moto2 κατέβασαν χρόνους!

 

Ο Sam Lowes ήταν ο κυρίαρχος για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ωστόσο στο τέλος ο Alex Rins του πήρε την μπουκιά από το στόμα!

 

Ο Ισπανός επιχείρησε στον 22ο γύρο του να πάρει την πρώτη θέση χωρίς επιτυχία, στον τελευταίο του όμως γύρο τα κατάφερε έστω και για 47 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο Lowes από την πλευρά του ήταν εκνευρισμένος για ένα μπέρδεμα με την ομάδα του, που δεν του επέτρεψε να βγει στην πίστα στα τελευταία λεπτά και να υπερασπιστεί την πρώτη του θέση.

 

Εξαιρετική παρουσία είχε το απόγευμα ο Lorenzo Baldassari, ο οποίος κατάφερε να γράψει τον τρίτο καλύτερο χρόνο, σε μια διαδικασία που είχε τους 17 πρώτους στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Στην πεντάδα πήραν θέση οι Takaaki Nakagami, ο οποίος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσει στα ελεύθερα και σήμερα τερμάτισε μπροστά από τον Jonas Folger.

 

Ο Rabat μπήκε στην πίστα με τραυματισμένο τον καρπό του, αλλά δεν απέφυγε μια πτώση στις ΕΔ2.

 

Ο Ισπανός μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στο αριστερό του χέρι, που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Θα αποφασίσει ο ίδιος με την ομάδα αν θα συνεχίσουν το GP.

 

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Franco Morbidelli επέστρεψε στις πίστες και ήταν 19ος. Ήταν στο Brno η τελευταία φορά που πήρε μέρος σε αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

«Ειλικρινά χαρούμενος» ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία ΕΔ2: Η σειρά του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα