• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Η συνέντευξη τύπου
Κεντρικά πρόσωπα οι Rossi-Lorenzo!
Νέα 15/10/2015 - 13:24

Κεντρικά πρόσωπα στη σημερινή συνέντευξη τύπου δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους δυο μεγάλους διεκδικητές του Τίτλου!

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο Valentino Rossi, ο οποίος είναι ο αναβάτης με τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον στην Αυστραλία (8).

 

Παράλληλα, ο Ιταλός άσος - που στο Motegi αύξησε τη διαφορά του από τον Lorenzo στους 18β - ξέρει ότι μπορεί κάλλιστα να βγει δεύτερος στους επόμενους Γύρους και να πάρει τον Τίτλο!

 

«Οι 18β μπορεί να είναι μεγάλο αλλά και μικρό πλεονέκτημα. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες, αλλά τώρα είμαστε εδώ σε μια πίστα που μ’ αρέσει πολύ».

 

«Έχω καλές αναμνήσεις από εδώ στο παρελθόν, αλλά όπως πάντα οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, ειδικά ο Jorge που είναι πολύ γρήγορος εδώ».

 

«Από αύριο θα ξεκινήσει μια άλλη μάχη και οι ελεύθερες δοκιμές θα είναι σημαντικές για να φτάσουμε έτοιμοι στον Κυριακάτικο αγώνα».

 

Για τον Lorenzo ο στόχος που του απομένει στους τρεις εναπομείναντες αγώνες είναι ένας: να πάρει τη νίκη και να πιέσει όσο γίνεται τον Rossi!

 

«Προφανώς και τώρα που είμαστε προς το τέλος, πρέπει να κερδίζουμε αν θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να έχουμε την ευκαιρία για τον Τίτλο στη Valencia».

 

«Στόχος είναι το Πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο στη μοτοσυκλέτα, στο στυλ μου και στις ρυθμίσεις».

 

«Αν το κάνουμε, τότε θα συνεχίσουμε να είμαστε γρήγοροι και σταθεροί. Αυτός είναι ο στόχος για αύριο».

 

Στους δυο τελευταίους αγώνες ο Pedrosa έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ισπανός έφτασε χαρούμενος στην Αυστραλία, μετά τη 2η θέση στην Aragon και τη νίκη στο Motegi.

 

«Ανυπομονώ για τους τρεις αυτούς τελευταίους αγώνες. Πέρασα δύσκολα φέτος εξαιτίας αρκετών παραγόντων, αλλά στους τελευταίους αγώνες είμαι δυνατός».

 

«Ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και στους τρεις τελευταίους αγώνες για να ολοκληρώσουμε όσο πιο καλά γίνεται τη σεζόν».

 

Ο Dovizioso ήταν η καλύτερη Ducati στην Ιαπωνία και ο μοναδικός στόχος του Ιταλού πλέον είναι να εξασφαλίσει την 5η θέση στη βαθμολογία.

 

«Δουλεύουμε ακόμα πολύ για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Αυτό το Σ/Κ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

 

«Η πίστα είναι πολύ διαφορετική και είναι πολύ δύσκολο να βρεις το σωστό στήσιμο, αλλά και να διαχειριστείς τα ελαστικά σ’ αυτές τις συνθήκες».

 

«Έχει δυνατό αέρα και γρήγορες στροφές με πολλά γλιστρήματα, όμως και η αίσθησή μου έχει βελτιωθεί κι ελπίζω να είμαι κι εδώ γρήγορος».

 

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο Jack Miller, για τον οποίο έγινε γνωστό - λίγες ώρες πριν τον εντός έδρας αγώνα του - ότι θα συνεχίσει στην Marc VDS το 2016.

 

«Ανυπομονώ για το καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Η μοτοσυκλέτα και η ομάδα είναι καταπληκτικοί».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και τον Lucio της LCR που ήταν μια καλή ομάδα για εμένα».

 

«Κρίμα που έπρεπε να διακόψουμε τόσο νωρίς, αλλά τους ευχαριστώ για την υποστήριξη και τώρα ανυπομονώ για το καινούργιο κεφάλαιο της καριέρας μου».

 

Τέλος, ο Danny Kent - ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής στο Phillip Island - δήλωσε:

 

«Ναι, στην Ιαπωνία είχαμε μια πρώτη ευκαιρία για τον Τίτλο, αλλά χρειαζόμασταν και πολύ τύχη να είναι με το μέρος μας».

 

«Αυτό το Σ/Κ οι πιθανότητές μας είναι πολύ περισσότερες. Το κίνητρό μου είναι μεγάλο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!»

Επόμενο άρθρο »

P.Espargaro: Πιο αποφασισμένος από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Μέρος 2: Συνέντευξη με τον Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα