• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ποτέ δεν ένιωθα καλά
Στην επιτάχυνση το μεγάλο πρόβλημα
Νέα 12/10/2015 - 10:14

Και μαθηματικά είναι εκτός μάχης για τον Τίτλο ο Marc Marquez, καθώς φέτος θα είναι η πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία που δεν θα στεφθεί Πρωταθλητής!

 

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι οι όποιες ελπίδες του έσβησαν μετά την εγκατάλειψη στο Silverstone, την τέταρτη από τις πέντε φετινές του.

 

Ο Marquez είχε παραδεχτεί και στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες, ότι θα χρειαζόταν να παλέψει ακόμα και για την τρίτη θέση.

 

Τελικά ήταν πέμπτος για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προτού περάσει τον Dovizioso με τέσσερεις γύρους να απομένουν.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός άσος έφτασε στην Ιαπωνία έχοντας χειρουργηθεί στο αριστερό του χέρι, μετά το σπάσιμο του μικρού του δαχτύλου.

 

«Ακόμα κι από το ζέσταμα δεν είχα καλή αίσθηση στο βρεγμένο, εκεί που συνήθως είμαι πολύ γρήγορος», σχολίασε ο Marquez που τερμάτισε 28δ πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

«Κάναμε μικρές αλλαγές για τον αγώνα για να μην πάρουμε πολλά ρίσκα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα καλά και τερματίσαμε τέταρτοι».

 

«Με δεδομένη την κατάσταση του χεριού μας μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά πάντα θα θέλουμε περισσότερα».

 

«Στην επιτάχυνση ήταν που δυσκολευόμουν περισσότερο. Ειδικά στα μέσα και στην έξοδο της στροφής».

 

«Σίγουρα αλλάζοντας το στυλ μου μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά στο Silverstone ήμουν γρήγορος, όπως και στο Misano. Εδώ όμως δυσκολευτήκαμε».

 

«Με το βρεγμένο τουλάχιστον το χέρι δεν πονούσε τόσο όσο στο στεγνό», πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος στο τέλος έστειλε ευχές ταχείας ανάρρωσης και στον De Angelis.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Μπορούσαμε και το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δυνατότερη η Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα