• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έπρεπε να μείνω στο γκαράζ
Περιορισμένος ο χρόνος του Ισπανού στην πίστα
Νέα 25/09/2015 - 23:09

Κάποια μικρά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του κράτησαν τον Dani Pedrosa στα pits και ο Ισπανός δεν μπόρεσε να κάνει όσους γύρους θα ήθελε.

 

Ακόμα κι έτσι όμως μπόρεσε να δοκιμάσει το μεσαίο και σκληρό πίσω ελαστικό της Bridgestone, χωρίς όμως να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

 

Σε αντίθεση με τις Yamaha, η Honda δεν έχει κάνει δοκιμές στην Aragon κι έτσι το πρώτο διάστημα ήταν προσαρμογής για το δίδυμο της Repsol.

 

Ο Dani κατάφερε στις ΕΔ2 να γράψει ένα καλό 1:48,358 και να πάρει την τέταρτη θέση, παραμένει όμως αισιόδοξος γιατί τον καλό του χρόνο τον έγραψε με το σκληρό πίσω ελαστικό.

 

Αντίθετα οι δυο μεγαλύτεροι αντίπαλοί του, οι αναβάτες της Yamaha φόρεσαν τη μεσαία γόμα στο τέλος των ΕΔ2 και κατέβασαν πολύ τους χρόνους τους.

 

«Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα με τις γενικές ρυθμίσεις και με τα φρένα κι έτσι έπρεπε να μείνω στο γκαράζ και δεν έκανα όσους γύρους επιθυμούσα».

 

«Μπορέσαμε να δοκιμάσουμε και τις δυο πίσω επιλογές, αν και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα δυο θα είναι η σωστή επιλογή».

 

«Το μεσαίο είναι βέβαια πιο γρήγορο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλει όλο τον αγώνα.

 

«Ελπίζω αύριο να έχουμε περισσότερο χρόνο στην πίστα για να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε καλές κατατακτήριες».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Jorge είναι σε υψηλό επίπεδο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Jorge ήταν λίγο πιο γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα