• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Jorge ήταν λίγο πιο γρήγορος
Δεν ήταν άσχημη αρχή
Νέα 25/09/2015 - 22:38

Ο Valentino Rossi ήταν ο μόνος που πλησίασε κάπως το χρόνο του Jorge Lorenzo στις ΕΔ2, μένοντας περίπου εφτά δέκατα πίσω από τον Ισπανό ομόσταυλό του.

 

Ο Vale, όπως και ο Jorge, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έχουν ένα βασικό set-up για την Aragon, λόγω των δοκιμών που κάνουν στην Ισπανική πίστα.

 

Τα ελαστικά θα παίξουν το ρόλο τους και σ’ αυτόν τον αγώνα, με τον Rossi να μην έχει κατασταλάξει ακριβώς στις επιλογές του για τον αγώνα.

 

Άλλωστε, ένας σοβαρός λόγος που σήμερα οι Honda έμειναν πίσω από τις Yamaha, ήταν ότι σε αντίθεση με τις δεύτερες, οι πρώτες δεν φόρεσαν το μεσαίο πίσω ελαστικό της Bridgestone.

 

«Κάναμε δοκιμές εδώ τον περασμένο μήνα, διότι αυτή την πίστα έχουμε επιλέξει για πίστα-δοκιμών. Το κάναμε αυτό γιατί στο παρελθόν έχουμε περάσει δύσκολα εδώ».

 

«Η αρχή δεν ήταν τόσο άσχημη και αυτό διότι είχαμε ένα βασικό στήσιμο και τόσο εγώ, όσο και ο Jorge ήμασταν πολύ δυνατοί. Ο Jorge όμως ήταν λίγο πιο γρήγορος».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Μετά απ’ αυτό η επιλογή των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική».

 

«Μπορεί να επιλέξουμε το μεσαίο ή το σκληρό. Για την ώρα είναι νωρίς να πω. Αύριο πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο και να επιλέξουμε ελαστικά».

 

«Δοκιμάσαμε το μεσαίο στο τέλος σήμερα, αλλά οι βασικοί μας αντίπαλοι δεν το έκαναν. Αν το φορούσαν θα ήταν στο επίπεδό μας».

 

«Αν όμως καταφέρουμε να είμαστε μαζί τους την Κυριακή τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Διότι εδώ είναι συνήθως πιο δυνατοί από εμάς».

 

«Θα πρέπει να δουλέψουμε και στα φρένα, ώστε να φρενάρουμε πιο βαθιά στη στροφή χωρίς όμως να χάνουμε στην έξοδο».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έπρεπε να μείνω στο γκαράζ

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν ήταν καλή μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα