• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Jorge είναι σε υψηλό επίπεδο!
Εμείς σήμερα δοκιμάσαμε πολλά πράγματα
Νέα 25/09/2015 - 23:19

Ο Marc Marquez έφτασε στην Aragon γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητές του για τον Τίτλο φέτος είναι πολύ μικρές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τις παρατήσει!

 

Ο Ισπανός βρίσκεται σε μια πίστα που ευνοεί τη Honda του και παρά το γεγονός ότι σήμερα ήταν μόλις πέμπτος και εννέα δέκατα πιο αργός από τον Lorenzo, εν τούτοις δεν ανησυχεί.

 

Αν και παραδέχεται ότι ο αντίπαλός του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ο Ισπανός άσος γνωρίζει καλά ότι αφενός οι πρόσφατε δοκιμές της Yamaha έχουν βοηθήσει τους αντιπάλους του, αφετέρου ο ίδιος έγραψε τον καλό του χρόνο με το σκληρό ελαστικό.

 

Αντίθετα στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2, οι δυο εργοστασιακές Yamaha φορούσαν καινούργια μεσαία ελαστικά κι έγραψαν τους πολύ καλούς χρόνους.

 

«Σήμερα ήταν μια ημέρα που δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, τόσο με το μπροστά όσο και με το πίσω και δοκιμάσαμε το μεσαίο και το σκληρό για να έχουμε μια εικόνα για την Κυριακή».

 

«Παράλληλα δουλέψαμε και στο set-up της μοτοσυκλέτας, ένας τομέας στον οποίο έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

«Εδώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Jorge οδηγεί σε υψηλό επίπεδο. Έκανε δυο καλά sessions σήμερα και είναι ένα μικρό βήμα μπροστά μας».

 

«Επιπρόσθετα και ο Dani έχει δυνατό ρυθμό. Θα δούμε αν αύριο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση και να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο με τον Jorge».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έπρεπε να μείνω στο γκαράζ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα