• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Misano Test
Αναβαθμίσεις και αλλαγές μοτοσυκλέτας
Νέα 16/09/2015 - 12:33

Αρκετές αλλαγές είχαμε στο τεστ του Misano για τη μεσαία κατηγορία, με καινούργια ελαστικά (μπρος-πίσω), νέο πλαίσιο από την Kalex και έναν νέο αναβάτη για την Speed Up!

 

Ο Mika Kallio αφήνει την ομάδα της Italtrans και ανέβηκε για πρώτη φορά στη μοτοσυκλέτα της QMMF με πλαίσιο της Speed Up! Η αρχική του αίσθηση ήταν καλή, κυρίως από το μπροστινό, τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο.

 

Ακόμα μια σημαντική εξέλιξη ήταν ότι η Kalex έδωσε στους Rins και Marquez διαφορετικές εκδοχές του πλαισίου για το 2016. Και οι δυο μίλησαν κατ’ αρχήν με θετικά λόγια, βοηθώντας τον κατασκευαστή προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Η Dunlop έφερε ένα νέο μπροστινό ελαστικό, το οποίο δοκίμασε και ο Julian Simon της QMMF, ο οποίος τόνισε ότι ήταν λιγότερο σταθερό στις στροφές, αν και έσπευσε να τονίσει ότι οι συνθήκες στην πίστα δεν ήταν κατάλληλες για να το αξιολογήσει.

 

Ο κατασκευαστής έφερε κι ένα νέο έξτρα σκληρό πίσω ελαστικό, σχεδιασμένο να δίνει καλύτερη πρόσφυση και πληροφόρηση στον αναβάτη. Αλλά με τις συνθήκες να μην είναι καλές, δεν το έβαλαν όσοι θα ήθελαν να το δοκιμάσουν.

 

Ο Aegerter πονούσε λίγο μετά τη χτεσινή του πτώση - όταν και τον παρέσυρε από πίσω ο Rins ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση - αλλά μπήκε στην πίστα δοκιμάζοντας κάποιες αλλαγές στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tito Rabat αξιολόγησε τις νέες αναρτήσεις που του έφερε η Ohlins, ενώ ο μελλοντικός (κατά πάσα πιθανότητα) Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Johann Zarco, είχε μια πτώση και αποφάσισε να σταματήσει νωρίς. Είχε κι αυτός νέες αναρτήσεις της WP.

 

Ο Simeon μπήκε στην πίστα σε μια προσπάθεια να ξαναβρεί τη χαμένη του αυτοπεποίθηση μετά το Sachsenring, ενώ το ίδιο έκανε και ο Takaaki Nakagami ο οποίος βρέθηκε στο βάθρο την Κυριακή. Ένα από τα μεγάλα ονόματα που απουσίαζαν από την πίστα, ήταν ο Sam Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Misano Test

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Εφικτός ο Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα