• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Misano Test
Έμειναν μια επιπλέον ημέρα στην πίστα
Νέα 16/09/2015 - 12:48

Μετά το συναρπαστικό αγώνα της Moto3, οι αναβάτες και οι ομάδες έμειναν στην πίστα για μια ακόμη ημέρα, έχοντας κάποιες αναβαθμίσεις για τους τελευταίους πέντε αγώνες της σεζόν!

 

Στη γεωμετρία έριξε το βάρος ο Danny Kent, προσπαθώντας να βελτιώσει ακόμα καλύτερα το πως στρίβει τη μοτοσυκλέτα του. Βέβαια οι συνθήκες, πολλή υγρασία και δυνατός αέρας, δεν βοήθησαν τον Βρετανό και τους συναθλητές του.

 

Λόγω των συνθηκών είχαμε αρκετές πτώσεις. Binder και Oliveira συνέχισαν να δουλεύουν στο νέο πλαίσιο της KTM, με τον πρώτο να είναι ανακουφισμένος ότι η έλλειψη δύναμης που είχε στον αγώνα, διορθώθηκε.

 

Στην ομάδα του Aspar, το δίδυμο δοκίμασε καινούργιο συμπλέκτη στις Mahindra του αλλά και κάποια εξαρτήματα για το κιβώτιό τους, που τα υποδέχτηκαν - τόσο ο Martin, όσο και ο Bagnaia - με ενθουσιασμό.

 

Ο Martin είχε στη διάθεσή του κι ένα καινούργιο μπροστινό πιρούνι, ενώ ο Bagnaia είχε πάρει για να δοκιμάσει μια νέα εξάτμιση. Η ομάδα δούλεψε και σε μερικές λύσεις με τους αεραγωγούς για καλύτερη απόδοση ισχύος.

 

Η Honda δεν είχε φέρει νέα εξαρτήματα για τους αναβάτες της, πράγμα που σήμαινε ότι οι τελευταίοι εστίασαν κυρίως στο set-up των μοτοσυκλετών τους, στις αναρτήσεις και στη γεωμετρία αυτών.

 

Ο Romano Fenati είχε στη διάθεσή του ένα διαφορετικό πλαίσιο και μ’ αυτό βγήκε στην πίστα.

 

Αυτό όμως δεν θα μπορεί κανείς αναβάτης της KTM να το χρησιμοποιήσει φέτος, μιας και η μόνη αλλαγή που δικαιούται κάθε κατασκευαστής, έγινε για την KTM στο Misano.

Επόμενο άρθρο »

Ο De Angelis με την RS-GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Misano Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα