• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Εφικτός ο Τίτλος!
Αν δεν βρέξει στους 5 τελευταίους αγώνες
Νέα 16/09/2015 - 12:14

Κάτι παραπάνω από 48 ώρες έχουν περάσει από τον 13ο Γύρο στο San Marino, όπου ο Lorenzo είχε την πρώτη του πτώση σε αγώνα φέτος και ο Ισπανός της Yamaha μίλησε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος.

 

Το θετικό για τον Lorenzo ήταν ότι μετά την πτώση γλύτωσε τα χειρότερα: «Είμαι καλά. Ήταν μια άσχημη πτώση. Όταν σε πετάει η μοτοσυκλέτα και είναι στον αέρα και μετά σκάει με δύναμη στην άσφαλτο, έχεις 50% πιθανότητες για σοβαρό τραυματισμό».

 

«Ειδικά με αυτές τις πρωτότυπες που είναι τόσο βαριές κι έχουν τόση δύναμη. Πονάω λίγο στο κεφάλι και στο γοφό, αλλά τίποτα το σοβαρό. Στην Aragon θα είμαι στο 100%».

 

Μέχρι τη μοιραία στιγμή, ο Jorge Lorenzo έκανε καλό αγώνα και «... αντιστεκόμουν στις επιθέσεις του Marc και του Valentino. Ίσως ο Valentino να ήταν πιο γρήγορος όταν άρχιζε να στεγνώνει η πίστα, αλλά πέρα απ’ αυτό ήμουν ανταγωνιστικός».

 

«Πολύ κρίμα για ότι έγινε μετά τη δεύτερη αλλαγή ελαστικού. Δεν είχα την υπομονή να περιμένω μια ή δυο στροφές ακόμα. Μετά τα ελαστικά θα είχαν τη σωστή θερμοκρασία. Αντιθέτως έπεσα κι έχασα πολλούς βαθμούς».

 

Με πέντε Γύρους να απομένουν για το τέλος, ο κάθε ένας από τους εναπομείναντες αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Lorenzo, που βρίσκεται 23β πίσω από τον Rossi.

 

Η στρατηγική του Lorenzo είναι απλή: «Μοναδικός στόχος είναι η νίκη! Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι καταδικασμένος να τους κερδίσω όλους. Δεν πρέπει να τρελαθούμε και να παλεύουμε για τη νίκη με κάθε κόστος!»

 

«Θα είναι σημαντικό να είμαστε μπροστά από τον Valentino, ακόμα κι αν ο Marquez έχει ξεφύγει μακριά. Έχουν γίνει δυο βρόχινοι αγώνες, αλλά στο στεγνό είμαι δυνατότερος. Αν δεν βρέξει, ο Τίτλος είναι εφικτός!»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Misano Test

« Προηγούμενο άρθρο

A. Espargaro: Δεν το αξίζαμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα