• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A. Espargaro: Δεν το αξίζαμε!
Δέκατη θέση για τον Ισπανό στο Misano
Νέα 15/09/2015 - 15:12

Απογοητευμένος ήταν ο Aleix Espargaro μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα, όπου το μόνο που κατάφερε ήταν η 10η θέση.

 

Ο Ισπανός άσος της Suzuki είχε ξεκινήσει καλά τον αγώνα, αλλά όταν χρειάστηκε να αλλάξει για δεύτερη φορά μοτοσυκλέτα δεν το έκανε την κατάλληλη στιγμή, χάνοντας χρόνο.

 

Το πρόβλημα της Suzuki είναι γνωστό, όχι μόνο όσον αφορά στην ιπποδύναμη αλλά και στην επιτάχυνση, με τον Aleix πάντως να τονίζει για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να βρουν τρόπο να εκμεταλλευτούν το σύνολο που έχουν.

 

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι απογοητευμένος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν μας αξίζει να είμαστε εδώ που είμαστε. Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά και δεν μας αξίζει αυτή η θέση».

 

«Στην αρχή, στο στεγνό, ένιωθα καλά και ήμουν σε θέση να παλέψω για τις μπροστά θέσεις της δεκάδας, αλλά όταν χρειάστηκε να αλλάξουμε μοτοσυκλέτα για δεύτερη φορά, δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση».

 

«Ενδεχομένως να έπρεπε να σταματήσω ένα γύρο νωρίτερα και να κέρδιζα μερικές θέσεις».

 

«Δυστυχώς βέβαια εξακολουθούμε και χάνουμε σε απόδοση και δεν χρειάζεται να αναφέρω για μια ακόμη φορά ότι πονάμε στην επιτάχυνση. Πρέπει όμως να εκμεταλλευτούμε αυτά που έχουμε».

 

«Τώρα πάμε στην Aragon. Εκεί ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη, αλλά πάνω απ’ όλα ελπίζω ο καιρός να είναι παρόμοιος μ’ αυτόν στις δοκιμές ώστε να έχουμε μια σταθερή βάση, κάτι που δεν είχαμε στον αγώνα εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Εφικτός ο Τίτλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερη φορά στην 6αδα ο Petrucci

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα