• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθος στρατηγική ο Dovizioso!
Να μας γίνει μάθημα για το μέλλον
Νέα 14/09/2015 - 13:42

O Andrea Dovizioso - όπως και ο ομόσταυλός του - ξεκίνησε από την τρίτη σειρά τον σημερινό αγώνα και μέχρι τον πέμπτο γύρο του, είχε ανέβει στην έβδομη θέση.

 

Η βροχή όμως, που είχε ξεκινήσει να πέφτει από το τέλος του αγώνα της Moto2, τον ανάγκασε στον επόμενο γύρο να βγει και να πάρει τη μοτοσυκλέτα του με τα βρόχινα ελαστικά.

 

Όταν επέστρεψε στην πίστα είχε χάσει μόνο μια θέση. Στη συνέχεια, με τη βροχή να σταματάει και την πίστα να έχει στεγνώσει αρκετά, ο Dovizioso έκανε και δεύτερη έξοδο στα pits, για να πάρει την πρώτη του μοτοσυκλέτα με τα σλικ.

 

Τότε έχασε περισσότερο χρόνο και μπήκε στην πίστα στην 13η θέση. Γρήγορα όμως κατάφερε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να τερματίσει τελικά στην όγδοη θέση του αγώνα.

 

«Κρίμα... είμαι απογοητευμένος και για την ομάδα μου, διότι χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία για ένα δυνατό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως η στρατηγική μου ήταν λάθος», παραδέχτηκε ο Dovi.

 

«Και τις δυο αλλαγές δεν τις έκανα την κατάλληλη στιγμή και αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος, διότι είχαμε τη δυνατότητα για ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Αυτό θα μας γίνει μάθημα για το μέλλον, αν και πάντα είναι πολύ περίπλοκο να καταλάβεις ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να βγεις και να αλλάξεις μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Ποτέ δεν το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έτσι χάθηκε το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα