• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Καθυστέρησα αρκετά
Λάθος του Ιταλού στη δεύτερη αλλαγή μοτοσυκλέτας
Νέα 14/09/2015 - 11:15

Ο Andrea Iannone ξεκίνησε καλά από την τρίτη σειρά της εκκίνησης και στο τέλος του πρώτου γύρου είχε ανέβει στην πέμπτη θέση!

 

Στον έκτο γύρο μάλιστα είχε καταφέρει να πάρει την τέταρτη θέση. Στη συνέχεια άλλαξε μοτοσυκλέτα στον 6ο γύρο, όταν η βροχή είχε αρχίσει να πέφτει πιο έντονα πάνω από την πίστα του Misano.

 

Στον 18ο γύρο - με την κατάσταση της πίστας να ήταν πολύ καλύτερη - ο Iannone βγήκε και πάλι στα pits για να πάρει την πρώτη του μοτοσυκλέτα με τα σλικ ελαστικά.

 

Με τέσσερεις γύρους να απομένουν για το τέλος, ο Ιταλός άσος είχε σκαρφαλώσει ως την έβδομη θέση, την οποία και κράτησε μέχρι την καρώ σημαία παρά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του ομόσταυλού του.

 

«Πολύ περίπλοκος αγώνας. Στην αρχή τα πήγαινα καλά, είχα εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου και προσπαθούσα να επιτεθώ στον Pedrosa. Όταν άρχισε να βρέχει τα πράγματα δυσκόλεψαν».

 

«Δεν ήταν εύκολο να κάνεις γύρους στην πίστα με τα σλικ και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες που δεν ήταν ούτε πολύ βρεγμένα, ούτε πολύ στεγνά. Όταν μάλιστα άλλαξα μοτοσυκλέτα, τα βρόχινα ελαστικά καταστράφηκαν αμέσως».

 

«Πριν ακόμα στεγνώσει καλά-καλά η πίστα! Η μοτοσυκλέτα κουνιόταν πολύ στην επιτάχυνση και δύσκολα την ήλεγχα. Έκανα και λάθος όταν μπήκα για δεύτερη αλλαγή μοτοσυκλέτας».

 

«Καθυστέρησα αρκετά, έπρεπε να μπω πιο νωρίς, πράγμα που αν είχα κάνει τότε η τελική μου θέση θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική. Την επόμενη φορά θα προσέξω πιο πολύ αυτά που μου γράφουν στην ταμπέλα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έτσι χάθηκε το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

«Τρελό» στοίχημα για Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα