• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: ΕΔ3
Ο Rabat πρώτος στην τριπλή μάχη!
Νέα 12/09/2015 - 13:20

Τριπλή υπόθεση δείχνει να είναι ο Γύρος του Misano για την μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, με τους Rabat, Zarco και Alex Rins να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

 

Ο Zarco ξεπέρασε γρήγορα τη χτεσινή του πτώση και κρατούσε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ3, μέχρι που ήρθε ένας δυνατός Rabat να ανατρέψει την κατάσταση!

 

Ο Ισπανός έκανε το 1:37,246 μερικά λεπτά πριν το τέλος και έγραψε αυτός το όνομά του στην πρώτη θέση, κατεβάζοντας κι άλλον τον απόλυτο χρόνο που είχε πετύχει ήδη από χτες στην πίστα.

 

Ο Rins προσπάθησε για την πρωτιά αλλά έμεινε στην τρίτη θέση. Τόσο ο Rins, όσο και οι δυο συναθλητές του μπροστά, είχαν εξαιρετικό ρυθμό με πολλούς γύρους στο μεσαίο 1:37!

 

Άλλωστε η διαφορά των τριών πρώτων δεν ξεπέρασε τα 89 χιλιοστά, σε μια διαδικασία που οι 15 πρώτοι ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Εντυπωσίασε με την τέταρτη θέση του ο Syahrin, ο οποίος άφησε πίσω του τόσο τον Nakagami, όσο και τον Luthi. Στη δεκάδα ο Baldassari παρά την πτώση του, μαζί με τους Folger, Aegerter και Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3: 3η Pole για Bastianini!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατά ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα