• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατά ο Lorenzo!
Jorge και Marquez καλύτεροι και σε ρυθμό, 3ος ο Rossi
Νέα 12/09/2015 - 13:08

Ο Lorenzo κατέβασε κι άλλο τον απόλυτο χρόνο που είχε κάνει ο ίδιος από χτες και κατάφερε και σήμερα το πρωί να είναι ο γρηγορότερος από κάθε άλλον!

 

Ο Ισπανός ήταν δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Marc Marquez που πήρε τη δεύτερη θέση και ήταν ο μόνος που βρίσκεται κοντά στον εκπληκτικό ρυθμό του Lorenzo!

 

Ο τελευταίος στην 3η του έξοδο ήταν σταθερός στο 1:32, όπως άλλωστε και ο Marc Marquez που είχε εφτά συνολικά γύρους σ’ αυτό το όριο, έναντι έξι του Lorenzo.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Valentino Rossi, ο οποίος αν και βελτιώθηκε και στις ΕΔ3 δεν ήταν αρκετό, όπως τόνιζε χτες, καθώς βλέπει τον ομόσταυλό του και το μεγαλύτερό του εμπόδιο για τον 10ο Τίτλο, να είναι έξι δέκατα πιο γρήγορος απ’ αυτόν!

 

Στην πραγματικότητα ο Vale δεν έχει καταφέρει σε καμία από τις ΕΔ1-2-3 να πλησιάσει έστω στο μισό δευτερόλεπτο τον Lorenzo. Το Σ/Κ βέβαια έχει ακόμα πολύ δρόμο!

 

Τα λεπτά περνούσαν και οι Ducati έμεναν εκτός δεκάδας, αλλά η κόκκινη αντεπίθεση ξεκίνησε στο τέλος με μπροστάρη τον Dovizioso που κατάφερε να πετύχει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Ανάμεσα στον Dovi και στην Ducati του Pirro - ο εντυπωσιακός Ιταλός μπήκε στην εξάδα στον τελευταίο του γύρο αν και βγήκε λίγο στο χώμα στην έξοδο της τελευταία στροφής - ήταν ο Dani Pedrosa.

 

Χτες - για αλλαγή - ο Smith είχε βρεθεί πίσω από τον Pol Espargaro, ωστόσο σήμερα αποκατέστησε την τάξη και ο νεαρός Βρετανός πέτυχε τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τον Pol να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 9η θέση.

 

Ανάμεσά τους ο Andrea Iannone, ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια της νύχτας στις ρυθμίσεις του που απέδωσαν καρπούς και κατάφερε να κατεβάσει περίπου 8 δέκατα το χτεσινό του χρόνο.

 

Δέκα λεπτά πριν το τέλος όμως, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την GP15 και ο Ιταλός αναγκάστηκε να βγει εκτός, χάνοντας πιθανόν έναν κινητήρα.

 

Στη δεκάδα έχουμε τέσσερεις Ducati και καμία Suzuki, μιας και οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales για τρίτη φορά φέτος (μετά το Le Mans και το Silverstone) και δεύτερη συνεχόμενη δεν κατάφεραν να πάρουν θέση στους καλύτερους δέκα.

 

Πέρα από τις δυο Suzuki, τη μάχη για τις δυο προνομιούχες θέσεις των ΚΑΤ1 που οδηγούν στο δεύτερο σκέλος, θα δώσουν και οι Cal Crutchlow και Scott Redding που δεν έβαλαν στη δεκάδα τις εργοστασιακές τους Honda.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα