• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: 3η Pole για Bastianini!
Στην πρώτη σειρά και οι B.Binder-Danny Kent
Νέα 12/09/2015 - 14:48

Οι χρόνοι τελικά δεν έπεσαν κι άλλο στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τον Enea Bastianini ο οποίος στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει την pole position χάρη στο 1:42,486.

 

Ήταν η τρίτη pole position της καριέρας του 17χρονου αναβάτη - όλες το 2015 - που θα προσπαθήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα να πάρει και την πρώτη νίκη της καριέρας του!

 

Την καλύτερη θέση της καριέρας του σε κατατακτήριες πήρε ο Brad Binder, ο οποίος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει αγώνα από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης και συγκεκριμένα από την δεύτερη θέση!

 

Ο Binder μπήκε φουριόζος στην πίστα του Misano από το πρωί σήμερα κι έγραφε συνεχώς πολύ γρήγορους γύρους, για να κάνει το 1:42,523 το μεσημέρι στις κατατακτήριες, μένοντας μπροστά από τον Kent.

 

Ο τελευταίος κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για δέκατη φορά φέτος. Ο Danny Kent ήταν τρίτος, την ίδια θέση που είχε στο Silverstone όταν και κέρδισε τον αγώνα.

 

Στη δεύτερη σειρά έχουμε δυο Ιταλούς κι έναν Πορτογάλο, με τον Niccolo Antonelli να την ανοίγει και να είναι λίγο πιο γρήγορος από τους Romano Fenati και Miguel Oliveira.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Efren Vazquez, μπροστά από τον θεαματικό Lorenzo Dalla Porta που έκανε με διαφορά την καλύτερή του παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος, όταν και αντικατέστησε τον Isaac Vinales!

 

Ο Dalla Porta πήρε την 8η θέση - η προηγούμενη καλύτερή του ήταν η 23η στην Τσεχία - αφήνοντας πίσω του τους επίσης πολύ καλούς Phillip Oettl και Hiroki Ono. Ο Isaac Vinales ήταν 11ος, μπροστά από τον Bagnaia που κλείνει την τέταρτη σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει το SIN1ORIS RACING

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα