• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ3
Χρόνοι-ρεκόρ με τον Kent στην 1η θέση!
Νέα 12/09/2015 - 11:19

Η Honda κατάφερε να διατηρήσει την κυριαρχία της στη μικρή κατηγορία, με τον Danny Kent να παίρνει και πάλι την πρώτη θέση και να σημειώνει έναν καταπληκτικό χρόνο, που είναι νέος απόλυτος χρόνος για το Misano!

 

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες και σήμερα το πρωί, με τους αναβάτες της Moto3 να κατεβάζουν ακόμα περισσότερο τους χρόνους τους και είναι χαρακτηριστικό ότι οι 4 πρώτοι έπεσαν κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο (1:42,707).

 

Στο τέλος όμως ήταν ο Danny Kent αυτός που «έλαμψε» και χάρη στο 1:42,209 άφησε, έστω και για 26χιλ, πίσω του τον δεύτερο Brad Binder! Ο Ν. Αφρικανός ήταν εντυπωσιακός σήμερα το πρωί!

 

Ήταν ο πρώτος που έπεσε στο 1:42 και μάλιστα σ’ ένα σημείο είχε καταφέρει να έχει οχτώ περίπου δέκατα διαφορά από τον δεύτερο! Ο Binder στη συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσει κι άλλο χρόνους, αλλά την πρώτη φορά συνάντησε κίνηση και τη δεύτερη έκανε το λάθος στο 3ο κομμάτι.

 

Ο Niccolo Antonelli ήταν η δεύτερη Honda στην πρώτη τριάδα, με διαφορά μόλις 0,173δ από την κορυφή, με τον Romano Fenati - ο οποίος μαζί με τον Migno ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει και το 2016 στην ομάδα του Rossi - να κάνει τον τέταρτο χρόνο.

 

Πολύ βελτιωμένος ο Jorge Martin, κατάφερε να ανέβει μέσα στην πεντάδα και χάρη στο 1:42,745 πήρε την 5η θέση, την ώρα που οι οχτώ πρώτοι έπεσαν σ’ αυτό το όριο (1:42). Ο Martin ήταν η κορυφαία Mahindra σήμερα το πρωί.

 

Το χειρότερό της ξεκίνημα σε Γύρο του Παγκοσμίου έκανε η Estrella Galicia, με τον Jorge Navarro να τραυματίζεται χτες το πρωί στον αριστερό του ώμο και τον Fabio Quartararo να πέφτει το μεσημέρι και να τραυματίζει το δεξί του αστράγαλο.

 

Οι δυο ομόσταυλοι δεν θα συνεχίσουν στο GP του San Marino.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατά ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καμία επαφή με ΚΤΜ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα