• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολα μένει ο Miller στην LCR
Σε 2-3 εβδομάδες η τελική απόφαση
Νέα 09/09/2015 - 10:34

Ο Lucio Cecchinello παραδέχτηκε ότι - αυτή τη στιγμή τουλάχιστον - οι πιθανότητες να μείνει ο Jack Miller στην ομάδα του (LCR Honda) είναι πολύ μικρές.

 

Φέτος ήταν η πρώτη σεζόν που ο Ιταλός συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με δυο αναβάτες, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας του με την CWM, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δεύτερο αναβάτη το 2016.

 

Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο πάντως, σε περίπτωση που θα βρισκόταν ένας ή περισσότεροι χορηγοί.

 

«Δυστυχώς για την ώρα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δουλεύουμε σκληρά αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές. Δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμα την ιδέα και θα περιμένουμε 2-3 εβδομάδες προτού πάρουμε την τελική απόφαση».

 

Την περασμένη Κυριακή, μετά τον αγώνα στο Silverstone, ο Miller δήλωνε ότι περιμένει να είναι σε Honda και το 2016 με τον Cristian Gabbarini (τον αρχιμηχανικό του) και τους υπόλοιπους, χωρίς να ξέρει όμως και σε ποια ομάδα.

 

Όσο για τον Crutchlow και το επίπεδο της υποστήριξης από την Honda για τη νέα σεζόν, αυτό μάλλον θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα μέσα στην πίστα μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

«Περιμένουμε το HRC να μας πει για το πακέτο που θα έχουμε τη νέα σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, διότι το HRC βοηθά με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις αυτούς που φέρνουν αποτελέσματα».

 

«Πάντα θα υπάρχουν κάποιες μικρές βοήθειες και αναβαθμίσεις, αλλά επί της ουσίας κάθε φορά που το HRC έχει έναν δορυφορικό που μπορεί και παλεύει με τους πρώτους, τότε οι αναβαθμίσεις έρχονται δωρεάν!»

Επόμενο άρθρο »

Χρόνοι ρεκόρ αναμένονται στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi κατέκτησε και το Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα