• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi κατέκτησε και το Silverstone!
Μόνο σε Austin και Aragon δεν έχει τερματίσει 1ος
Νέα 09/09/2015 - 09:56

- Μετά τη νίκη του στο Silverstone, μένουν μόνο δυο πίστες στις οποίες ο Valentino Rossi δεν έχει νικήσει στη μεγάλη κατηγορία: το  Austin και η Aragon.

 

- Το Silverstone έγινε η 23η πίστα στην οποία ο Ιταλός θρύλος στάθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον των 16 που βρίσκονται στο Ημερολόγιο, έχει κερδίσει και στις: Donington, Estoril, Laguna Seca, Rio, Shanghai, Suzuka και Welkom.

 

- Αν συμπεριλάβουμε και τις κατηγορίες των 125 και 250cc, τότε ο Vale έχει κερδίσει αγώνες σε 29 πίστες. Επιπρόσθετα των παραπάνω, πήρε τους 25β και στις: Buenos Aires, Imola, Nurburgring, Paul Ricard, Sentul και Shah Alam.

 

- Πέρα από το Austin και την Aragon, ο Rossi δεν έχει πάρει νίκες (στις μικρότερες κατηγορίες) και στις εξής πίστες: A1-Ring, Eastern Creek, Κων/πολη, Jarama και Johor.

 

- Στο Assen και στο Mugello ο Valentino έχει τις περισσότερες νίκες του στη μεγάλη κατηγορία. Και στις δυο έχει βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου εφτά φορές!

 

- Αν συμπεριλάβουμε και τις μικρότερες κατηγορίες, τότε ο Vale έχει νικήσει εννέα φορές σε τρεις διαφορετικές πίστες: σο Mugello, στο Assen και στην Catalunya.

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολα μένει ο Miller στην LCR

« Προηγούμενο άρθρο

Video-Teaser KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα