Η νέα άσφαλτος αλλά και οι μικρές τροποποιήσεις που έγιναν στο Misano κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα έχουν ως αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά χρόνους κάτω από το 1:32!
Αυτό πιστεύει ο Jarno Zaffelli, ο ιδιοκτήτης της Dromo Circuit Design που ανέλαβε τις τροποποιήσεις. Οι προβλέψεις του αυτές βασίζονται τόσο σε προσομοιώσεις, όσο και στους χρόνους που έγιναν στο Γύρο των SBK εκεί.
«Βάσει αυτών, περιμένουμε βελτίωση στους χρόνους από 0,7% μέχρι 2,5% ανάλογα την κατηγορία και τον καιρό. Θα δούμε αν λοιπόν στη μεγάλη κατηγορία θα σπάσει το όριο του 1:32», σχολίασε.
Ο απόλυτος χρόνος πίστας είναι το 1:32,915 που χάρισε την pole position στον Marc Marquez το 2013. Στα SBK, τον Ιούνιο που διεξήχθη ο Γύρος, ο καλύτερος χρόνος κατέβηκε κατά 0,681δ.