• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi σχολιάζει τo ...δίλημμα του Lorenzo
«Θα είναι μεγάλη απόφαση γι' αυτόν αν επιλέξει τελικά να πάει στη Honda»
Νέα 11/07/2009 - 12:25
To ...δίλημμα του Jorge Lorenzo «Ηonda ή Yamaha;» σχολίασε ο Valentino Rossi, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε σε ανάλογη θέση.

Τότε βέβαια οι συνθήκες ήταν διαφορετικές καθώς ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν στην υπερομάδα της Honda που σάρωνε τις νίκες και τους τίτλους αλλά λόγω νοοτροπίας των Ιαπώνων και έλλειψης κινήτρων του ιδίου πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει το 2004 στην παραπαίουσα Yamaha.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία, με τον 30ρονο Ιταλό να έχει γίνει πλέον ένας θρύλος των MotoGP καθώς μαζί με τον Αυστραλό «μάστορα» Jery Burgess κατάφεραν να μεταμορφώσουν μια κακή μοτοσυκλέτα, σε ...μαγικό χαλί που κάθε αναβάτης θέλει να οδηγήσει.

Τα τελευταία χρόνια η Honda πάει από το κακό στο χειρότερο και γι' αυτό ψάχνει τον αναβάτη που θα την αναγεννήσει.

Η κατάστασή της βέβαια είναι σαφώς καλύτερη από αυτή της Yamaha του τότε, αλλά και πάλι δεν μπορεί ο πιο πετυχημένος κατασκευαστής στα GP, να αρκείται σε ρόλο ...κομπάρσου.

Γιατί στην εποχή των 800cc αυτός είναι ο ρόλος της Honda που μετράει μόλις πέντε νίκες τη στιγμή που Yamaha και Ducati ...αλωνίζουν.

Για τον Lorenzo λοιπόν αποτελεί μεγάλη πρόκληση το να ηγηθεί των προσπαθειών της Honda για επιστροφή στην κορυφή αλλά και το να αποδείξει στον «άσπονδο» φίλο του Dani Pedrosa ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από αυτόν.

«Άκουσα κάποιες φήμες και είναι δύσκολο να πω κάτι, αλλά σίγουρα η Honda είναι πάντα Honda, αλλά τώρα η Yamaha είναι πολύ ανταγωνιστική. Θα είναι μεγάλη απόφαση γι' αυτόν αν αποφασίσει να πάει στη Honda», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

LACONI: «Έγινε θαύμα, θέλω να τρέξω στους τελευταίους αγώνες!»

« Προηγούμενο άρθρο

ΤOSELAND: Επιστροφή ή υποχώρηση στα Superbike;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα