• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LACONI: «Έγινε θαύμα, θέλω να τρέξω στους τελευταίους αγώνες!»
O Γάλλος αναβάτης που αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο Kyalami βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ελπίζει ότι σύντομα θα επιστρέψει στη δράση...
Νέα 11/07/2009 - 14:33
Δύο μήνες μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε με την Ducati 1098R στο Kyalami κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, ο Regis Laconi συνεχίζει την αποθεραπεία του και ελπίζει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγώνες!

Ο Γάλλος αναβάτης που την Τετάρτη 8 Ιουλίου έκλεισε τα 34 χρόνια του, είχε σπάσει δύο σπόνδυλους του αυχένα, τον C3 και τον C5, ενώ είχε υποστεί επίσης βαριά εγκεφαλική διάσειση και κάκωση στον πνεύμονα.

«Σε ανάλογες περιπτώσεις ελάχιστοι είναι αυτοί που κατάφεραν να αναρρώσουν. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό σημάδι που έχει απομείνει από το ατύχημα είναι το ότι δεν αισθάνομαι το μικρό δάχτυλο του δεξιού μου χεριού. Πρόκειται για θαύμα», δήλωσε ο Γάλλος αναβάτης της DFX Corse και πρόσθεσε αναφερόμενος στο μέλλον λέγοντας πως θα ήθελε να τρέξει στους τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος: «Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψω και πάλι σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης πριν σκεφτώ να κάνω οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα αν επιστρέψω στη δράση δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αγώνες εκτός δρόμου καθώς τρεις αυχενικοί σπόνδυλοι έχουν 'μπλεχτεί' μεταξύ τους. Θα μου άρεσε πολύ αν μπορούσα να τρέξω στους τρεις τελευταίους γύρους της σεζόν, αλλά δεν θέλω να επισπεύσω τις διαδικασίες και να βιαστώ. Θέλω πριν κάνω οτιδήποτε να είμαι 100% έτοιμος».

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: «Μπορεί για του χρόνου Honda, μπορεί και όχι»

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi σχολιάζει τo ...δίλημμα του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα