• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μαθαίνει» ο Pedrosa!
Το πόδι του είναι πολύ καλύτερα, αλλά όχι στο 100%
Νέα 26/08/2015 - 13:36

Η χρονιά δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει στο μυαλό του στην αρχή, ο Dani Pedrosa.

 

Μετά τη δύσκολη απόφαση να μπει και πάλι στο χειρουργείο για να διορθώσει το πρόβλημα με το arm-pump στο δεξί του χέρι, ο Ισπανός άσος της Repsol Honda αναγκάστηκε να χάσει τρεις αγώνες στην αρχή της σεζόν.

 

Στη συνέχεια, από το Mugello κι έπειτα κατάφερε να ανέβει δυο φορές στο βάθρο και να πάρει άλλες δυο τέταρτες θέσεις, αλλά πάνω που έδειχνε να ξεπερνάει το πρόβλημα στο χέρι του, ήρθε ο τραυματισμός του στο πόδι!

 

Ο Pedrosa έπεσε στις ΕΔ2 στην πίστα του Brno πριν από δυο εβδομάδες και χτύπησε το αριστερό του πόδι και τώρα ελπίζει ότι θα είναι εντελώς καλά για τη μάχη του Silverstone, σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε πάρει την 4η θέση.

 

«Δεν ήταν και το καλύτερό μας Σ/Κ στην Τσεχία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πέμπτη θέση και πρέπει να μάθουμε από την εμπειρία αυτή», σχολίασε ο αναβάτης της Honda.

 

«Ο αστράγαλός μου είναι πολύ καλύτερα τώρα αλλά όχι στο 100%. Τουλάχιστον δεν πονάω όσο στην Τσεχία. Το Silverstone είναι μια γρήγορη πίστα, επίπεδη - μιας και ήταν αεροδρόμιο - κι έχει πολλές αλλαγές κατεύθυνσης».

 

«Ως εκ τούτου το να βρεις ένα καλό στήσιμο που θα ταιριάζει τόσο στις γρήγορες, όσο και στις αργές στροφές αποτελεί μια δυνατή πρόκληση. Όπως πάντα ο καιρός θα είναι ο άγνωστος παράγοντας και πάντα πρέπει να έχουμε την προσοχή μας σ’ αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Έχουμε μεγάλη ευκαιρία

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Περιμένω πολύ περισσότερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα