• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Περιμένω πολύ περισσότερα
Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την αίσθηση με το μπροστινό
Νέα 26/08/2015 - 12:52

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες του Andrea Dovizioso για τον επόμενο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Silverstone στην Αγγλία.

 

Μετά τους πέντε πρώτους αγώνες, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ιταλό άσο, ο οποίος όμως έχει καλή παράδοση στη Βρετανία, τερματίζοντας δεύτερος το 2010 και το 2011 και λιγότερο από 1δ πίσω από την 3η θέση πέρυσι.

 

«Το Silverstone είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι πραγματικά όμορφη και είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε εκεί για τον αγώνα της Κυριακής», σχολίασε ο Dovizioso.

 

«Σίγουρα περιμένω πολύ περισσότερα από αυτόν τον αγώνα, αλλά πρώτα πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθηση με το μπροστινό προτού βάλουμε ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Ειδικά από τη στιγμή που οι κορυφαίοι είναι σε καταπληκτική κατάσταση».

 

Ο Andrea Dovizioso είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, δυο θέσεις δηλαδή πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Andrea Iannone, ο οποίος είναι σταθερά μέσα στους πρώτους έξι κάθε αγώνα μέχρι στιγμής.

 

«Παρά το γεγονός ότι εδώ δεν έχω ακόμα κάποιο καλό αποτέλεσμα, το Silverstone είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ», σχολίασε ο νεοφερμένος στην ομάδα της Ducati φέτος, Iannone.

 

«Είναι μια καταπληκτική πίστα που σου επιτρέπει να φτάσεις μεγάλες τελικές και θα έχει ενδιαφέρον να δω πως θα τα πάει η GP15 μου εκεί, μιας και το 2014 δεν ήταν άσχημα. Ελπίζουμε για κάτι καλύτερο φέτος».

 

Το δίδυμο της Ducati πηγαίνει στο Grand Prix του Silverstone έχοντας κάνει μια ημέρα δοκιμών στο Misano, ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Στο τεστ της Δευτέρας έβρεχε το πρωί, αλλά το απόγευμα έκαναν μερικούς γύρους στο στεγνό.

Επόμενο άρθρο »

«Μαθαίνει» ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Hitting the Apex: Η νέα ταινία για το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα