• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έχουμε μεγάλη ευκαιρία
Rossi: Κρίσιμη καμπή για το Πρωτάθλημα
Νέα 26/08/2015 - 14:57

Το Πρωτάθλημα ξεκινά από την αρχή για τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους μάχη στο Γύρο του Silverstone αυτό το Σ/Κ για την πρώτη θέση στη βαθμολογία!

 

Εκεί που - για την ώρα μιας κι έχει περισσότερες νίκες από τον Vale - βρίσκεται ο Jorge Lorenzo ισοβαθμώντας με 211β με τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη νίκη μου στο Brno. Την τελευταία φορά που κέρδισα εκεί ήταν το 2010 κι έτσι πιστεύω ότι ήταν σημαντικό και για την Yamaha να πάρει την πρώτη θέση μετά από πέντε χρόνια», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Τώρα πάμε στην Αγγλία και λατρεύω αυτό το μέρος. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία με τη μοτοσυκλέτα μας να συμπεριφέρεται πάντα άψογα εκεί. Είναι διασκεδαστική αλλά και απαιτητική»,

 

«Είναι μεγάλη σε μήκος και με πολλές γρήγορες στροφές και εναλλαγές στην κατεύθυνση κι έτσι πρέπει να είσαι σε τέλεια φυσική κατάσταση για να μπορέσεις να παλέψεις για το βάθρο».
 

«Έχω κερδίσει αρκετούς αγώνες στο Silverstone στο παρελθόν και νιώθω καλά εκεί κι έτσι ευελπιστώ ότι και φέτος θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σε Βρετανικό έδαφος».

 

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Jorge Lorenzo στο Silverstone, μιας κι εκεί ο αναβάτης της Movistar Yamaha έχει τρεις νίκες στο παρελθόν (2010-12-13) ενώ πέρυσι έχασε από τον Marquez για μόλις εφτά δέκατα.

 

Αντίθετα τα πράγματα - όσον αφορά στην παράδοση - είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Valentino Rossi, ο οποίος για πρώτη φορά ανέβηκε στο βάθρο του Silverstone πέρυσι, τερματίζοντας στην 3η θέση και 8,5δ πίσω από τον πρώτο.

 

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν πηγαίνουμε στην Αγγλία για το Βρετανικό GP στο Silverstone. Είναι ένας αγώνας με μεγάλη ιστορία και η ατμόσφαιρα είναι πάντα πάρα πολύ καλή όλο το Σ/Κ», σχολίασε ο Vale.

 

«Υπάρχουν πολλοί φίλοι των αγώνων και μπορείς να νιώσεις το πάθος του κόσμου στο paddock. Μ’ αρέσει πολύ και η πίστα, που είναι γρήγορη και τεχνική. Έχω κάνει καλούς αγώνες εκεί και είμαι χαρούμενος που ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο Silverstone».

 

«Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος κι ελπίζω να κάνουμε καλό αγώνα. Πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και να ετοιμαστούμε για την Κυριακή».

 

«Τώρα που ο Jorge κι εγώ έχουμε ακριβώς τους ίδιους βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος, είναι εκ των ων ουκ άνευ να είμαστε σταθερά γρήγοροι μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε με την LCR ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

«Μαθαίνει» ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα