• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δύσκολο να ξέρω τι μας περιμένει
Dovi: Ιδιαίτερο και φανταστικό το Brno
Νέα 13/08/2015 - 10:56

Μετά τα δύσκολα τελευταία αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα, ο Andrea Iannone παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι δεν είναι σίγουρος τι να περιμένει αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Ιταλός άσος - όπως πάντα από την αρχή της σεζόν - ήταν μέσα στην εξάδα, αλλά η διαφορά του από την κορυφή και τον Marc Marquez ξεπέρασε τα 20δ.

 

«Σε γενικές γραμμές μ’ αρέσουν όλες οι πίστες, αλλά το Brno είναι πραγματικά μια όμορφη πίστα και χαίρομαι που θα αγωνιστούμε εκεί την Κυριακή, αν και είναι λίγο δύσκολο να ξέρω τι μας περιμένει», τόνισε.

 

«Στη θεωρία θα πρέπει να είναι μια πίστα πιο ευνοϊκή για την GP15, αλλά οι τέσσερεις τελευταίοι αγώνες ήταν μάλλον περίπλοκοι για εμάς κι έτσι τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση».

 

Στον προηγούμενο Γύρο της Indianapolis, τόσο ο Iannone, όσο και ο Andrea Dovizioso έχασαν μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο πρώτος υποχώρησε στην τέταρτη θέση και ο δεύτερος στην έκτη.

 

«Θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας στο Brno, διότι θα μας δώσει μια εικόνα του πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε και σ’ αυτή την πίστα, που την θεωρώ ιδιαίτερη και φανταστική», τόνισε ο Dovizioso.

 

«Θεωρώ ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα απ’ ότι στους τελευταίους αγώνες, μιας και η πίστα θα είναι πιο ευνοϊκή για εμάς, αν και γενικά είδαμε που βρισκόμαστε και στην Indianapolis».

 

«Ξέρουμε βέβαια ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε την κατάστασή μας και σε κάθε περίπτωση ελπίζω ότι το αρνητικό μου σερί θα σταματήσει σύντομα».

Επόμενο άρθρο »

Brno: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πάντα το διασκεδάζω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα