• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πάντα το διασκεδάζω!
Στην πίστα του Brno
Νέα 13/08/2015 - 10:44

O Marc Marquez μπορεί να κέρδισε στην Indianapolis, αλλά νικητής ήταν και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος κατάφερε να μειώσει στους 9 βαθμούς τη διαφορά του από τον Valentino Rossi!

 

Ο Lorenzo ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σ/Κ ένα βήμα μπροστά από τον ομόσταυλό του, ενώ στον αγώνα κατάφερε και ήταν μπροστά στους 24 από τους 27 γύρους, χάνοντας τη νίκη για 0,688δ.

 

«Σε γενικές γραμμές ο προηγούμενος αγώνας στο Brno ήταν πολύ καλός για εμάς, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πίστα της Indianapolis δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Παράλληλα ταιριάζει καλύτερα στους αντιπάλους μας, απ’ ότι σ’ εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το τι πετύχαμε εκεί την περασμένη Κυριακή».

 

«Τώρα είμαστε έτοιμοι για το Brno, μια τελείως διαφορετική πίστα. Αυτή η αντίθεση μ’ αρέσει, διότι πάντα το διασκεδάζω στη συγκεκριμένη πίστα. Είναι ωραία πίστα κι εμείς μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί απ’ ότι την περασμένη φορά».

 

«Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστή δουλειά από την Παρασκευή, ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μειώσουμε τη διαφορά από τον Valentino».

 

Οι αναβάτες της Honda έχουν πάρει τη νίκη στο Brno τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον Jorge Lorenzo να έχει κερδίσει στην Τσεχία για τελευταία φορά το 2010. Τις τρεις τελευταίες σεζόν είναι ανελλιπώς στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δύσκολο να ξέρω τι μας περιμένει

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλύτερα στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα