• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Smith αρχίζει και προσελκύει ενδιαφέρον!
Poncharal: Είναι εντυπωσιακά ώριμος και αποφασιστικός
Νέα 12/08/2015 - 14:13

Ο Team Manager της Tech3, Herve Poncharal, εκθείασε την «... ωριμότητα και τις αποφασιστικές προσπάθειες» του Bradley Smith, ο οποίος συνεχίζει να είναι στην πεντάδα των πρώτων στη βαθμολογία.

 

Ο Βρετανός, πάνω στη δορυφορική του μοτοσυκλέτα, είναι εξαιρετικά σταθερός φέτος έχοντας τερματίσει και στους δέκα πρώτους αγώνες της σεζόν μέσα στην πρώτη οχτάδα.

 

Με το τέλος του GP της Indy και καθώς κατευθύνονται ήδη προς Brno, ο Poncharal επισήμανε ότι τέτοιες εμφανίσεις «προσελκύσει το ενδιαφέρον» κι άλλων, όχι μόνο της Tech3.

 

«Κρύβει πάντα απρόοπτα το να έχεις δυο συνεχόμενους αγώνες, αλλά θα δώσουμε στα παιδιά την καλύτερη δυνατή μοτοσυκλέτα για να κάνουν super δουλειά. Ο Bradl αρχίζει και προσελκύει το ενδιαφέρον και μας έχει εντυπωσιάσει όλους».

 

«Τόσο με την ωριμότητά του, όσο και με τις αποφασιστικές προσπάθειες που κάνει φέτος και ξέρουμε ότι έχει ως στόχο ακόμα ένα δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα της Τσεχίας, για να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά από τους πίσω στη βαθμολογία».

 

Αντίθετα η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε ο Pol Espargaro, ο οποίος είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -24 από τον ομόσταυλό του. Ο Poncharal πάντως είναι βέβαιος ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

 

«Όσο για τον Pol, θα τα δώσεi όλα όπως πάντα κι έτσι περιμένουμε να είναι μέσα στην εξάδα και να παλέψει με τον ομόσταυλό του. Ανυπομονούμε όλοι μας να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα σε όλους και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi για το -20 της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα