• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi για το -20 της Ducati
Έχουμε μικρές διαφορές, αλλά παντού!
Νέα 12/08/2015 - 12:27

Η Ducati ξεκίνησε τη σεζόν μόλις 0,174δ πίσω από τον νικητή στο Qatar, ενώ ήταν στο +2,354δ στο Τέξας και 6,685δ στην Αργεντινή.

 

Στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες όμως, η GP15 απέχει από την κορυφή 24,925, 19,109, 20,785 και 21,528δ.

 

Τι έχει συμβεί λοιπόν;

 

«Δεν ξέρω αν έχω τη σωστή απάντηση, αλλά θεωρώ ότι στην αρχή κανείς δεν ήταν στο 100% όπως εμείς. Στο να χρησιμοποιήσεις το 100% της μοτοσυκλέτας εννοώ», εξήγησε ο Dovizioso.

 

«Δεν θεωρώ βέβαια ότι βελτιώθηκαν κατά 20δ μιας και αυτό είναι αδύνατον. Έτσι, πιστεύω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων. Στις μοτοσυκλέτες κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει διότι ο αναβάτης κάνει τη διαφορά».

 

«Δεν είναι σαν τα αυτοκίνητα που ο οδηγός είναι εύκολο να το φτάσει στο όριο. Σ’ εμάς αυτό δεν συμβαίνει και ποτέ δεν θα συμβεί. Αυτό είναι το θετικό στο άθλημά μας».

 

«Ακόμα και στην αρχή θεωρούσα ότι ήταν περίεργη η κατάσταση, που μπορούσαμε και παλεύαμε για την κορυφή. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα, διότι στους τελευταίους αγώνες η διαφορά είναι η ίδια».

 

«Και η επιβεβαίωση είναι ότι η ταχύτητα τόσο η δική μου, όσο και του Iannone είναι η ίδια και όμως η διαφορά μεγαλώνει. Άρα είναι η μοτοσυκλέτα. Είναι μικρή διαφορά, αλλά παντού».

 

«Λίγο στα φρένα, λίγο στις στροφές, λίγο στην πρόσφυση. Είναι πολύ μικρή, αλλά αθροιστικά το ένα δέκατο επί πόσες στροφές. Έτσι γίνεται η διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Ο Smith αρχίζει και προσελκύει ενδιαφέρον!

« Προηγούμενο άρθρο

Και ο Lorenzo στον ΑτΠ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα