• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και ο Lorenzo στον ΑτΠ!
Στον Αγώνα των Πρωταθλητών
Νέα 12/08/2015 - 11:26

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στον φετινό Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions) που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

 

Την τελευταία φορά που ο Jorge Lorenzo είχε συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, ήταν το 2012 όταν ήταν στην ίδια ομάδα με τον εννέα φορές νικητή του 24ωρου Αγώνα Αντοχής στο Le Mans, Tom Kristensen.

 

Έτσι, το όνομα του φετινού διεκδικητή του Τίτλου στο MotoGP, έρχεται να προστεθεί σε άλλα μεγάλα ονόματα όπως των Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Petter Solberg, David Coulthard και Mick Doohan που θα δώσουν το παρόν στον αγώνα.

 

«Αυτή η σεζόν είναι πολύ συναρπαστική στο MotoGP και τώρα θα έχω την ευκαιρία - σαν κερασάκι στην τούρτα - να πάρω μέρος στον Αγώνα των Πρωταθλητών», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Φυσικά δεν υποτιμώ την πρόκληση του να τους ανταγωνιστώ στο δικό τους άθλημα, αλλά χαίρομαι που θα είναι και ο Mick Doohan. Θα βάλουμε και οι δυο τα δυνατά μας για να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι οι μοτοσυκλετιστές μπορούν να οδηγήσουν και τέσσερεις τροχούς».

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi για το -20 της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

700 νίκες για την Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα