• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: ΕΔ1
Ο rookie Rins τον πρώτο χρόνο
Νέα 07/08/2015 - 19:21

Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Alex Rins ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά απ’ όλους στις ΕΔ1 στην Indy κι έγραψε τον καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους 28 αναβάτες!

 

Περίπου ένα μήνα μετά τον προηγούμενο Γύρο στη Γερμανία, η ηλιόλουστη Indianapolis υποδέχτηκε τους οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το δέκατο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Rins με τον προτελευταίο του γύρο πήρε κεφάλι στους χρόνους της Moto2 - με 1:37,711 - αφήνοντας τον δυο φορές νικητή φέτος, Jonas Folger, στη δεύτερη θέση.

 

Ο Tito Rabat το πάλεψε στο τέλος και βελτιώθηκε, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση μιας πολύ αμφίρροπης περιόδου δοκιμών, στην οποία οι 17 πρώτοι αναβάτες ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Ο Aegerter έμεινε μπροστά από τον Mika Kallio - τον θριαμβευτή πέρυσι στην πίστα και κάτοχο όλων των ρεκόρ εκεί - με τον Sam Lowes να είναι η μοναδική Speed UP, έχοντας πέντε Kalex μπροστά και πίσω του!

 

Την ώρα που ο Hafizh Syahrin εντυπωσίαζε με τον έβδομο καλύτερο χρόνο και διαφορά μόλις τέσσερα δέκατα από την κορυφή, ο Johann Zarco αντιμετώπιζε προβλήματα κι έμεινε στην 15η θέση!

 

Είναι η χειρότερη θέση - και με διαφορά - του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Moto2 σε ελεύθερες δοκιμές, μετά την 8η θέση που πήρε στις ΕΔ2 στην πίστα του Sachsenring.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ένιωθα ωραία!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ1: Lorenzo και Marquez στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα